WI-FI analizáló, illetve szülői felügyeleti funkciót is biztosít a Kaspersky Security Cloud antivírus

A szoftver az összes funkcióval rendelkezik amik a biztonságosabb Windows használathoz szükséges, illetve több extra szolgáltatást is tartalmaz amivel akár felhasználóbarátabb módszerrel lehet az online használt fiókjainkba belépni. A Kaspersky Security Cloud WI-FI analizálást, illetve szülői felügyeleti szolgáltatást is tartalmaz.

A víruskereső szoftver egy népszerű alkalmazás ami magas felismerési módszert biztosít, hogy akár azonnal detektálja, illetve eltávolítja a veszélyes folyamatokat futtató fájlokat.

A program minden kipróbáló számára tökéletes megoldást tartalmaz ahol néhány integrált szolgáltatását manuálisan is aktiválhatjuk, amivel csak azok a lesznek használva amik a Windows használata során egy akár speciális feladathoz szükséges. Egy gyors keresés után a fölösleges fájlokat is fel tudja kutatni, illetve törli amivel a kártevő kereső szoftverrel lehetőség van optimalizálnunk a Windows rendszert.

Eredményesen használható víruskereső alkalmazás

A szoftver egy erős titkosítási módszerrel tervezett akár 15 jelszót is támogató jelszó széf funkciót is tartalmaz amivel kényelmesebben lehet a saját fiókunkba belépni.

Akár internet kapcsolat sebességének a romlásának az elkerülésével lehet titkosítani az Online adatforgalmat amivel akár régiókorlátozott tartalmak is megtekinthetőek.

A program használható vezeték nélküli hálózati csatlakozásokhoz ahol a program automatikusan tudja ellenőrizni a hálózatra kapcsolódott eszközöket. A Kaspersky Security Cloud innen érhető el.

Kaspersky Security Cloud – víruseltávolító program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
WI-FI analizáló, illetve szülői felügyeleti funkciót is biztosít a Kaspersky Security Cloud antivírus
Szerző
Leírás
Víruskeresésére, illetve egyéb feladatokhoz is használható a Kaspersky Security Cloud ami modern WI-FI, illetve szülői felügyeleti szolgáltatást is tartalmaz.

Kapcsolódó szoftverek