Blog

Fájlok ellenőrzőösszegeinek felöltése a Virustotalra az UVK Ultra Virus Killer kártevő eltávolító programmal

Fájlok Virustotalra történő feltöltését is támogatja, Víruskeresési feladatokhoz, karbantartáshoz, illetve konfiguráláshoz remek program az UVK Ultra Virus Killer amivel a sebezhető Registry értékek módosulását is meg tudjuk akadályozni. A szoftverrel indítópult kezelővel, programeltávolítóval, illetve egy Registry optimalizáló funkcióval karbantarthatjuk a Windows operációs rendszert.

A szoftverrel a Windows működésére hatást gyakorló kártékony tartalmakat tudjuk felkutatni, illetve megtekinthetjük azokat a Processeket amik a PC-vel indultak el. Törölhetjük a már nem kellő szoftvereket, veszélyes Processek leállításához is nagyszerű, akár az azok tulajdonságait is megtekinthetjük. Rengeteg szolgáltatás alapértelmezetten elindul a Windows rendszerrel a nem kellőek leállításával hardveres erőforrást is felszabadíthatunk, a számítógép betöltődési idejét is csökkenteni tudjuk. A szoftverrel a Registry érvénytelen hivatkozásait is fel tudjuk kutatni, a számítógép problémákat okozó hasztalan Registry értékeket törölhetjük akár biztonságosabban futtathatjuk a Windows rendszert.

Fájlok ellenőrzőösszegeinek feltöltése

A Windows rendszeren elérhető tartalmak MD5 Hash ellenőrzőösszegeit fel tudjuk a Virustotal szolgáltatására tölteni, az eredményeket valós időben tekinthetjük meg. A szoftver egy modern programeltávolítót is biztosít amivel akár csoportosan törölhetjük a tartalmakat, a programokat tartalmazó mappát, illetve a beállításjegyzék értékeit is meg tudjuk nyitni, a digitális aláírását is ellenőrizhetjük. A Windows operációs rendszeren elérhető felhasználói fiókok szerkesztési feladataihoz is kiváló, amivel akár le is tilthatjuk, törölhetjük, illetve zárolhatjuk.

A Konfigurálási, illetve víruskeresési feladatokhoz modern szoftver az UVK Ultra Virus Killer innen szerezhető be amivel a tartalmaink MD5 hash ellenőrzőösszegeit a Virustotalon is ellenőrizni tudjuk.

UVK Ultra Virus Killer – Víruskereső


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok ellenőrzőösszegeinek felöltése a Virustotalra az UVK Ultra Virus Killer kártevő eltávolító programmal
Szerző
Leírás
A szoftver karbantartási, illetve víruskeresési munkafolyamatokhoz kiváló amivel akár a fájljaink ellenőrzőösszegeit a Virustotalra is fel tudjuk tölteni. Az UVK Ultra Virus Killer a kártékony programok felkutatásához egy process manager funkciót is tartalmaz.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá