BullGuard Antivirus: Magas vírusdetektálási képességgel rendelkező víruseltávolító

Egy különleges keresési módszert használ a kártevők felkutatására, illetve az azok eltávolítására a BullGuard Antivirus. Így sokkal hatékonyabban képes a kártevőket eltávolítani a gépről, illetve biztonságosabban használható a Windows operációs rendszert futtató gép.

Jelentősen eltérnek a számítógépes szokásaink, ez a használt alkalmazásokra is elmondható, ha saját konfiguráció szerint szeretnéd a számítógépedet biztonságosan futtatni, abban az esetben a BullGuard Antivirus egy tökéletes program, az alábbi kiadás csak víruskeresésre használható fel, viszont több plusz funkcióval is fejleszthetjük, beszerezhető hozzá tűzfal, illetve VPN Kliens.

A szoftver több előre kiválasztható módszerrel tudja egy jelentősen erősebb keresési módszerrel felkutatni a kártevőket, azokat a szükséges hatástalanítási módszerrel eltávolítani.

A tűzfal funkcióval az interneten keresztül elvégzett feladataink is sokkal biztonságosabbak, fájlok letöltéséhez, böngészéshez, levelezéshez, vagy egyszerűen internetes vásárlásokhoz.

A szoftver több csomag változatban is beszerezhető, illetve az említett plusz funkciókat a felhasználói felületén is ki lehet választani ha ki szeretnénk próbálni.

A BullGuard Antivirus időkorlátozással kipróbálható kiadását innen lehet letölteni ami ezalatt az összes eszközhöz hozzáférést biztosít.

BullGuard Antivirus – víruskereső alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
BullGuard Antivirus: Magas vírusdetektálási képességgel rendelkező víruseltávolító
Szerző
Leírás
Hatékony víruskereső szoftver bármely kártevő ellen amivel akár szülői felügyelet, illetve tűzfal szolgáltatás is használható, BullGuard Antivirus...

Kapcsolódó szoftverek