BullGuard Antivirus 2020 20.0

A BullGuard Antivirus nevű alkalmazás a korszerűbb víruskereső szoftverekhez tartozik ami sokkal több kártevőt képes felismerni mint bármely hasonló szoftver. Az alábbi kiadás csak víruskeresésre, eltávolításra használható. Valós idejű védelemmel használható. Heurisztikus védelemmel, az internetes tevékenységeink, illetve levelezéseink optimális védelmi szintjének a létrehozásához.

Hatékony víruskereső szoftver ami jelentős mértékben több kártevőt tud felismerni, illetve eltávolítani abban az esetben is ha már fertőzött a számítógépünk. Az alábbi kiadás csak a vírusok, Trójai, illetve Malware fertőzések ellen tartalmaz eszközöket. A BullGuard Antivirus tűzfal kiegészítővel rendelkező verzióban is beszerezhető.

A BullGuard Antivirus letöltése után a szoftvert telepíteni, majd regisztrálni kell, csak azután használható. Azonnal letölti a legújabb vírusdefiníciós adatbázis mintát, majd elindít egy vírus keresést.

A kártevőket el tudja távolítani, karanténba helyezi, illetve törli azt a részt az adott tartalomból ami kártékony folyamatokat tud elindítani.

Ha a számítógép már rendelkezik tűzfallal abban az esetben ez a kiadás is elég hogy több vírust, kártevőt ne tudjunk beszerezni az internetes tevékenységeink során.

BullGuard Antivirus – VPN kiegészítővel

VPN klienst is használhatunk ha azzal még jobban fokozni szeretnénk a számítógép biztonságát, azt viszont plusz anyagi ráfordítással lehet csak használni. A VPN klienst csak akkor érdemes használni ha a szoftver tűzfal kiegészítőjét is futtatjuk. A BullGuard Antivirus egyik érdekessége hogy manuálisan egyéb plusz szolgáltatásokhoz való hozzáférést is támogat azokat az alapján lehet aktiválni, hogy mire van szükség. A tűzfal, VPN kliens, biztonsági mentés készítés, szülői felügyelet mind olyan eszközök amivel még hatékonyabb funkciók választhatóak ki ha egy teljes funkcionalitással rendelkező víruskereső szoftvert szeretnénk. A szoftver tűzfal kiegészítővel rendelkező kiadása a BullGuard Internet Security ami az integrált eszközöket mind használható megoldásként teszi lehetővé, hogy hozzá lehessen férni.

A BullGuard Antivirus valós idejű védelmével az összes kártevőt, Trójai, Malware, Rootkit, Keylogger fertőzések tökéletes eltávolítására használható ideális erőforrás jellemzőkkel.

Az IObit Malware Fighter, illetve az Emsisoft Anti-Malware használható víruskereséshez, illetve az azok eltávolításához.

A BullGuard Antivirus egy csekély erőforrást igénylő kártevő eltávolító szoftver vírusok felkutatásához, illetve az azok törléséhez. Plusz eszközökkel lehet további szolgáltatásokkal még több hasznos funkciót kihozni, tűzfalat is használhatunk.

BullGuard Antivirus

BullGuard Antivirus Összefoglaló:

 • víruskereső, eltávolító
 • alapos kártevő keresési módszer
 • csekély erőforrás
 • kiegészítőkkel bővíthető
 • szülői felügyelet
 • biztonsági mentésekhez
 • játékos üzemmód
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.bullguard.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BullGuard Antivirus
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TrustPort Antivirus 2017 17.0.0.60262016-12-31 TrustPort Antivirus 2017 17.0.0.6026 (0)
  A TrustPort Antivirus segítségével megvédheted a számítógépedet a kártékony programoktól. Többek között valósidejű védelmet nyújt a […]
 • UnHackMe 13.0.2021.10042021-10-04 UnHackMe 13.0.2021.1004 (0)
  Az UnHackMe kis erőforrás mellett tudja a számítógépedet megvédeni az összes ismertebb vírustól, Rootkit, trójai programtól. Rengeteg […]
 • Ad-Aware Free Antivirus+ 12.10.1762021-09-26 Ad-Aware Free Antivirus+ 12.10.176 (0)
  Az Ad-Aware Free Antivirus+ másodlagos védvonalként is tökéletesen működő, kellő biztonságot nyújtó antivírus szoftver. Valósidejű […]
 • USB-AV Antivirus 4.8.0.02021-06-20 USB-AV Antivirus 4.8.0.0 (0)
  Az USB-AV Antivirus egy cserélhető adathordozók, illetve USB kábellel csatlakoztatott eszközök víruskeresésére használható […]
 • Ashampoo Anti-Virus 2021.3.02021-05-25 Ashampoo Anti-Virus 2021.3.0 (0)
  Az Ashampoo Anti-Virus valósidejű védelmet nyújtó, magas kártevő felismerést biztosító vírusirtó alkalmazás. Tartalmaz még viselkedés […]