Vírusirtók

USB-AV Antivirus 4.8.0.0

Az USB-AV Antivirus egy cserélhető adathordozók, illetve USB kábellel csatlakoztatott eszközök víruskeresésére használható alkalmazás. Tabletek, Android rendszert futtató telefonok, Flash memória kártyák hatékony, biztonságos analizálásához lehet futtatnunk. A víruskereső szoftver automatikusan tudja a kártevőket felkutatni, azt a karanténba lehet helyezni, illetve kizárásokhoz konfigurálhatjuk téves riasztások esetén.

A program az USB porton csatlakoztatott eszközök biztonságosabb használatára használható ahol akár teljesen automatikusan lehet víruskereséseket indítani, illetve törölni a kártevő program összetevőket. Az USB-AV Antivirus cserélhető adathordozók, illetve mobilok esetén is támogatja a leírt szolgáltatást.

Az USB-AV Antivirus letöltése, telepítése után a szoftver a Windows tálcán található ahol a használatához lehetőség van, hogy néhány beállítással módosítsuk azokat a paramétereket ami a külső eszközök csatlakoztatása után a kártevő kereséséhez szükséges.

A víruseltávolító az USB-AV Antivirus normál Windows használat esetén biztonságosabbá teszi a számítógéphez csatlakoztatott eszközökön található tartalmak másolását, illetve meg tudja akadályozni szerkesztésekor a terjedő vírus tartalmak továbbítását több eszközön.

A víruskereső szoftver kézi frissítést, illetve a karanténban található tartalmak megtekintését, illetve a víruskeresési munkafolyamatokat is ki lehet listáznunk egy áttekinthető, minden kipróbáló számára ideális módszerrel.

Eredményes víruskereső szoftver a USB-AV Antivirus

A szoftver magától, automatikusan keresi meg, illetve elkészít egy jelentést ha kártevő található az adathordozón. A szoftver korlátlan külső adathordozó támogatással használható ahol nem csak a cserélhető USB adathordozók, illetve Flash memóriaeszközön lehet víruskereséseket futtatni hanem mobilok, illetve Tablet esetén is hatékony.

A program azokat a Windows tulajdonosokat is támogatja akik a szükséges ismeret birtokában vannak mivel lehetőség van olyan tartalmakat elküldeni a fejlesztőnek ami esetleg kártevő amivel segíthető a program későbbre tervezett optimalizálása.

Rugalmasabb víruskereső alkalmazás a Malwarebytes Anti-Malware illetve a VIPRE Antivirus Plus, amik szintén biztonságosabbá tudják tenni a cserélhető hardverek, illetve mobilokat.

Az USB-AV Antivirus egy USB porton csatolt USB adathordozókhoz, mobilokhoz, tabletekhez használható víruskereső ami minden vírus, illetve nem biztonságos tartalmat felkutat és törli a hardverről.

USB-AV Antivirus

USB-AV Antivirus Összefoglaló:

 • víruskereső program
 • cserélhető adathordozókhoz
 • Tablet, illetve mobilokhoz
 • egyszerű használat
 • kézzel van lehetőség frissítenünk
 • rejtett tartalmak kilistázása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.usbavfree.com/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
USB-AV Antivirus
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • G DATA AntiVirus 25.5.172024-01-23 G DATA AntiVirus 25.5.17 (0)
  A G DATA AntiVirus egy valós idejű védelemmel kifejlesztett víruskereső és eltávolító szoftver trójai, Malware, Keylogger, Spyware, […]
 • Ad-Aware Free Antivirus+ 14.3.435772023-07-26 Ad-Aware Free Antivirus+ 14.3.43577 (0)
  Az Ad-Aware Free Antivirus+ másodlagos védvonalként is tökéletesen működő, kellő biztonságot nyújtó antivírus szoftver. Valósidejű […]
 • BullGuard Antivirus 2020 20.02020-09-22 BullGuard Antivirus 2020 20.0 (0)
  A BullGuard Antivirus nevű alkalmazás a korszerűbb víruskereső szoftverekhez tartozik ami sokkal több kártevőt képes felismerni mint […]
 • Panda Dome Free Antivirus 18.07.042019-06-06 Panda Dome Free Antivirus 18.07.04 (0)
  A Panda Dome Free Antivirus egy merőben új technológiát alkalmazó víruskereső szoftver amivel felhő alapon kutathatóak fel a […]
 • STOPzilla AntiVirus 8.02019-04-06 STOPzilla AntiVirus 8.0 (0)
  A STOPzilla AntiVirus egy igen erős, alapos valós időben futtatható víruskereső alkalmazás, ami rengeteg kártevő detektálására, az […]

Szólj hozzá