Kaspersky Security Cloud 21.3

A Kaspersky Security Cloud egy Windows rendszeren használható víruskereső és eltávolító alkalmazás ami az összes kártevőt képes felkutatni, illetve törölni. A szoftver hatékony funkciókkal tudja biztonságosabbá tenni az operációs rendszert ahol jelszó kezelőt, VPN, adatlopás védelem, továbbá biztonságosabb vásárlás eléréshez használhatunk funkciókat. Windows pucoló szolgáltatással is kipróbálható.

A szoftver az egyik legtöbb felhasználóval rendelkező víruskereső szoftver amivel minden veszélyes vírus felkutatható, illetve eltávolítható. Kaspersky Security Cloud néhány különleges funkciót is tartalmaz amivel több feladatra is felhasználható.

A Kaspersky Security Cloud letöltése után a szoftver telepítésének a futtatáshoz létre kell hozni egy fiókot majd futtatható a szoftver installálása.

A víruskereső szoftver telepítése után a szoftver egy teljes körű kártevő kereséshez lényegesebb megoldással rendelkezik. Manuális, illetve automatikusan is lehetőség van, hogy a kártevőket felkutassuk. A detektált kártevőkkel szükséges feladatokat a szoftver futtatója választhatja ki. A program adaptív biztonságot nyújt a kipróbálóknak így a szoftver hatékonyan tud igazodni a munkafolyamatainkhoz.

A Kaspersky Security Cloud víruskereső alkalmazás több speciális kiegészítővel is rendelkezik azzal rugalmasabb felhasználás is lehetséges, ilyen a beépített jelszó menedzser amivel titkosítva lehet jelszavakat kezelnünk.

Szülői felügyeleti szolgáltatás megoldást is tartalmaz a Kaspersky Security Cloud

A víruskereső program a Kaspersky Security Cloud szülői felügyeleti szolgáltatást, biztonságos vásárlás, vezeték nélküli hálózatok folyamatos detektálása az jogosulatlan hálózati kapcsolatok ellenőrzéséhez tartalmaz funkciót.

A program egy egyszerűen használható karbantartó, merevlemez pucoló funkciót is tartalmaz amivel törölhetőek a fölösleges tartalmak. Lehetőség van, hogy manuálisan szerezzünk be hozzá olyan szolgáltatásokat, extra funkciókat amiket egyéb alkalmazások használatával volt rá lehetőség.

A Kaspersky Free, illetve a K7 Total Security nevű programot javasolt futtatni ha egy megbízható víruskereső szoftverrel szeretnéd felkutatni a veszélyesebb alkalmazásokat.

A Kaspersky Security Cloud víruskereső alkalmazás egy modern víruskereső szoftver ami jelszó kezelőt, VPN, szülői felügyelet, WI-FI ellenőrzőt, több keresési metódust biztosít azok számára akik az alábbi szoftverrel szeretnék eltávolítani a veszélyes adatlopást eredményező szoftvereket.

Kaspersky Security Cloud

Kaspersky Security Cloud Összefoglaló:

 • víruskereső program
 • magas felismerési arány
 • több keresési módszer
 • szülői felügyelet
 • VPN
 • WI-FI ellenőrző funkció
 • karbantartó kiegészítő
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.kaspersky.com/free-cloud-antivirus


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Kaspersky Security Cloud
Platform
Windows
Teljes ár
USD 71,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • K7 Total Security 16.0.05832021-10-21 K7 Total Security 16.0.0583 (0)
  A K7 Total Security egy teljes körű víruskereső és eltávolító szoftver amivel azonnal megtalálhatóak a veszélyes, kártékony kódok. Az […]
 • K7UltimateSecurity 16.0.05832021-10-21 K7UltimateSecurity 16.0.0583 (0)
  A K7UltimateSecurity egy univerzális víruskereső és eltávolító alkalmazás amivel maximálisan biztonságosabbá tehető a Windows […]
 • ESET Internet Security 15.0.16.02021-10-19 ESET Internet Security 15.0.16.0 (0)
  Az ESET Internet Security egy profi megoldás amivel magas felismerési aránnyal lehet felkutatni, illetve törölni a Windows […]
 • Trojan Remover 6.9.5.29772021-07-23 Trojan Remover 6.9.5.2977 (0)
  A Trojan Remover segítségével megtisztíthatod a számítógépedet a nemkívánatos szoftverektől. Profi vírusirtó alkalmazás, ami […]
 • G DATA AntiVirus 25.5.7.262020-08-10 G DATA AntiVirus 25.5.7.26 (0)
  A G DATA AntiVirus egy valós idejű védelemmel kifejlesztett víruskereső és eltávolító szoftver trójai, Malware, Keylogger, Spyware, […]