Kaspersky Free 21.15.8

A Kaspersky Free egy igen hatékony víruskereső program, ami valós idejű védelmet biztosít a számítógéped számára. A szoftver webes szolgáltatásokat, Malware, Trójai kártevők eltávolításához is maximális eredményeket tud biztosítani. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Itt a népszerű víruskereső, eltávolító alkalmazás ingyenes kiadása ( Kaspersky Free ) ami magas felismerési arány mellett tudja megvédeni a számítógépedet a ma leginkább elterjedt kártevőktől, legyen az trójai, Malware, Keylogger fájl. Természetesen az olyan jellegű fenyegetések ellen is védelmet biztosít amik még ismeretlenek.

A Kaspersky Free letöltése után a szoftver akár néhány kattintással telepíthető, ahol az installálásakor csak nyelvet kell választani, sajnos jelenleg még Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, de ez idővel változhat.

Az alkalmazás különlegessége a magas vírus felismerési arányban érzékelhető, előny a kis méret, alacsony erőforrás, gyors működés.

A Kaspersky Free ingyenes kiadása nem biztosít annyi védelmi lehetőséget mint a kereskedelmi változata, nincs lehetőség tűzfal szolgáltatást igénybe venni, nem fedezhető fel benne szülői felügyelet szolgáltatás, de ezektől eltekintve azok számára megfelelő választás akik nem szeretnének vagyonokat költeni víruskereső programra.

Ingyenesen használható víruskereső a Kaspersky Free

A Kaspersky Free automatikus védelmet nyújt a fájljaid számára, azonnal felismeri a gyanús fájl változásokat, illetve figyelmeztetni tud ha egy olyan oldalt szeretnél meglátogatni ami kártékony kódot tartalmaz.

Az általa támogatott funkciók külön letilthatók, vagy opcionálisan külön el lehet indítani. Vele sokkal biztonságosabban tudsz levelezni. A beállításoknál megadható a számára hogy hol keressen, illetve mit tegyen az esetlegesen talált kártékony tartalommal.

Ha ettől több funkcióra tartanál igényt, kipróbálhatod a Kaspersky Internet Security, illetve a Kaspersky Anti-Virus megoldását. Ingyenes alternatívájaként választhatod a NANO AntiVirus nevű szoftvert.

A Kaspersky Free a népszerű víruskereső és eltávolító alkalmazás ingyenes kiadása, fájlrendszer védelem, Webes szolgáltatások jellemzik. Malware, Trójai fertőzések eltávolításához.

Kaspersky Free

Kaspersky Free összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • nagyon egyszerű a használata
 • valós idejű védelem
 • manuálisan is megadható, hogy hol kezdeményezzen kereséseket
 • Malware, Trójai kártevők eltávolításához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.kaspersky.com/free-antivirus
Kaspersky Free letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Kaspersky Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AVG Anti-Virus Free 23.11.33102023-11-14 AVG Anti-Virus Free 23.11.3310 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • TotalAV 5.23.167.02023-08-12 TotalAV 5.23.167.0 (0)
  A TotalAV egy személyazonosság védelemmel, kártékony tartalmak felkutatásához, illetve törléséhez remek víruskereső amivel Trójai, […]
 • FreeFixer 1.192018-10-08 FreeFixer 1.19 (0)
  A FreeFixer Windows sérülékenységeiről, telepített alkalmazásaink megbízhatóságáról ad tájékoztatást. Telepített antivírus programunk […]
 • Kaspersky Virus Removal Tool 11.0.1.12452014-03-31 Kaspersky Virus Removal Tool 11.0.1.1245 (0)
  Hordozható víruskereső szoftver amivel eltávolíthatóak a trójai, malware és egyéb kártevő alkalmazások. Magas felismerési arány […]
 • McAfee Stinger 12.2.0.6742023-11-27 McAfee Stinger 12.2.0.674 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]