Kaspersky Free 19.0.0.1088

A Kaspersky Free egy igen hatékony víruskereső program, ami valós idejű védelmet biztosít a számítógéped számára. A szoftver webes szolgáltatásokat, Malware, Trójai kártevők eltávolításához is maximális eredményeket tud biztosítani. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Itt a népszerű víruskereső, eltávolító alkalmazás ingyenes kiadása ( Kaspersky Free ) ami magas felismerési arány mellett tudja megvédeni a számítógépedet a ma leginkább elterjedt kártevőktől, legyen az trójai, Malware, Keylogger fájl. Természetesen az olyan jellegű fenyegetések ellen is védelmet biztosít amik még ismeretlenek.

A Kaspersky Free letöltése után a szoftver akár néhány kattintással telepíthető, ahol az installálásakor csak nyelvet kell választani, sajnos jelenleg még Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, de ez idővel változhat.

Az alkalmazás különlegessége a magas vírus felismerési arányban érzékelhető, előny a kis méret, alacsony erőforrás, gyors működés.

A Kaspersky Free ingyenes kiadása nem biztosít annyi védelmi lehetőséget mint a kereskedelmi változata, nincs lehetőség tűzfal szolgáltatást igénybe venni, nem fedezhető fel benne szülői felügyelet szolgáltatás, de ezektől eltekintve azok számára megfelelő választás akik nem szeretnének vagyonokat költeni víruskereső programra.

A Kaspersky Free automatikus védelmet nyújt a fájljaid számára, azonnal felismeri a gyanús fájl változásokat, illetve figyelmeztetni tud ha egy olyan oldalt szeretnél meglátogatni ami kártékony kódot tartalmaz.

Az általa támogatott funkciók külön letilthatók, vagy opcionálisan külön el lehet indítani. Vele sokkal biztonságosabban tudsz levelezni. A beállításoknál megadható a számára hogy hol keressen, illetve mit tegyen az esetlegesen talált kártékony tartalommal.

Ha ettől több funkcióra tartanál igényt, kipróbálhatod a Kaspersky Internet Security, illetve a Kaspersky Anti-Virus megoldását. Ingyenes alternatívájaként választhatod a NANO AntiVirus nevű szoftvert.

A Kaspersky Free a népszerű víruskereső és eltávolító alkalmazás ingyenes kiadása, fájlrendszer védelem, Webes szolgáltatások jellemzik. Malware, Trójai fertőzések eltávolításához.

Kaspersky Free

Kaspersky Free összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • nagyon egyszerű a használata
 • valós idejű védelem
 • manuálisan is megadható, hogy hol kezdeményezzen kereséseket
 • Malware, Trójai kártevők eltávolításához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.kaspersky.com/free-antivirus

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Kaspersky Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Kaspersky Virus Removal Tool 11.0.1.12452014-03-31 Kaspersky Virus Removal Tool 11.0.1.1245 (0)
  Hordozható víruskereső szoftver amivel eltávolíthatóak a trójai, malware és egyéb kártevő alkalmazások. Magas felismerési arány […]
 • Kaspersky Internet Security 16.0.0.6142015-07-29 Kaspersky Internet Security 16.0.0.614 (0)
  A Kaspersky Internet Security díjnyertes, fejlett technológiát felvonultató vírusvédelmi szoftver. Beépített tűzfalat, […]
 • Kaspersky Anti-Virus 16.0.0.6142015-07-29 Kaspersky Anti-Virus 16.0.0.614 (2)
  A Kaspersky Anti-Virus " többszörösen díjnyertes" szoftver segítségével megvédhetjük számítógépünket a kártevő alkalmazásoktól, a […]
 • AVG Anti-Virus Free 18.1.30462018-03-02 AVG Anti-Virus Free 18.1.3046 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • TrustPort Total Protection 2015 15.0.4.54372015-09-18 TrustPort Total Protection 2015 15.0.4.5437 (0)
  A TrustPort Total Protection egy teljes körű vírusvédelmi megoldás, ami többek között beépített tűzfal szolgáltatást is biztosít. […]