Comodo Firewall 10.0.0.6092

A Comodo Firewall segítségével erősítheted számítógéped védvonalát abban az esetben ha telepített vírusirtód nem tartalmaz tűzfalat. Free alkalmazás létére Sandbox módot is szolgáltat.

Egy vírusirtó önmagában nem képes betölteni a szerepét ha nem kap kellő hangsúlyt, széleskörűséget a védelem. Mivel a világháló rengeteg veszélyforrást hordoz magában csak maximális védelemmel szabad oda fellépni, sok esetben olyan weboldalak is fertőzővé válhatnak amelynek tulajdonosa nem is tud róla. A Comodo firewall telepítése után teljesen önállóan látja el a kártékony szoftverek trójaiak és egyéb nemkívánatos elemek bejutásának a megakadályozását. Remekül konfigurálható, mi határozhatjuk meg a számára hogy mennyire legyen engedékeny. Saját egyéni házirend szabályok létrehozása után szinte rá sem kell hogy nézzünk, teszi amit tennie kell.

Áttekintés:

A Comodo firewall folyamatosan figyelemmel kíséri a kimenő illetve bejövő hálózati kapcsolatainkat és ha gyanús eseményeket tapasztal azonnal be tud avatkozni, adott esetekben értesít minket hogy mit tegyen. Szerepét úgy képes betölteni, hogy nem terheli le a PC erőforrásait. A Comodo firewall felületén azt is áttekinthetjük hogy mely programok csatlakoznak a világhálóra és milyen portot használnak. A szoftver tartalmaz egy úgynevezett homokozó ( Sandbox ) funkciót amely esetén olyan szoftverek futtatására nyílik lehetőségünk amelyekről első körben nem tudjuk eldönteni hogy megbízhatóak e vagy sem mivel ismeretlen forrásból származnak. A Comodo Firewall biztonságosabb futtatást tesz lehetővé, ezt a lehető legegyszerűbben és leghatékonyabban.

A rendszeres fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan kapunk újdonságokat. Természetesen azt említeni sem kell hogy önmagában kevés a Comodo firewall, mellé egy rendszeresen frissülő, valósidejű védelmet szolgáltató víruskereső is javasolt, ha még nem telepítettél, akkor használd a COMODO Internet Security szoftverét, vagy a 360 Total Security-t.

A Comodo firewall egy ingyenesen és Magyar nyelven használható fejlett tűzfal program, ami rengeteg speciális beállítást tesz elérhetővé, funkcionálisan biztosítja azokat a lehetőségeket ami a biztonság fokozásához szükséges. Vele elszeparáltan tudsz ismeretlen alkalmazásokat futtatni.

Comodo Firewall

Comodo firewall Összefoglaló:

  • kis erőforrással rendelkező tűzfal szoftver
  • részletes konfigurálási lehetőség
  • ki illetve bejövő hálózati kapcsolatok listázása
  • egyéni szűrők biztosítása
  • Sandbox mód
  • gyors funkció hozzáférések
  • fájlmódosulás felismerés
  • Teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://www.comodo.com/home/internet-security/firewall.php

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Comodo firewall
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek