Comodo AntiVirus 12.2.2.7062

A Comodo AntiVirus a rosszindulatú szoftverek, vírusok eltávolítására és azok későbbi rendszerbe jutásának megakadályozására lett kifejlesztve. Rendkívül erős biztonsági technológiájának köszönhetően megbízhatóan, hatékonyan védi meg gépünket a nemkívánatos szoftverektől, trójaiaktól. Sandbox módot, rescue disk készítési lehetőséget, virtuális kioszk funkciót is tartalmaz. Magyar nyelvű.

 Itt egy újabb remek ingyenes antivírus ami garantáltan megvédi számítógépünket a behatoló vírusoktól, kártevő szoftverektől, mindamellett hogy nem terheli agyon rendszerünket. Ingyenességével ellentétben meglepően sok funkciót biztosít a Comodo AntiVirus, olyan elemek is felfedezhetőek repertoárján amit a nagyobb nevek képviselnek csak.

 Az alkalmazás telepítése néhány kattintással végrehajtható, sem szakértelemre, sem pedig bonyolult kérdések megválaszolására nincs szükség, A Magyar nyelven történő folyamat alatt csak annyira kell hogy odafigyeljünk hogy megkísérli megváltoztatni böngészőnk alapértelmezett beállításait, természetesen ez a kellő pillanatban tiltható.

A telepítés gyorsan és újraindítás nélkül hajtható végre. De nézzük mit is nyújt ez a remek antivírus szoftver. Kezelőfelülete több nézetmódot is biztosít, kezdők számára áttekinthetőt illetve mély konfigurációs lehetőségeket biztosítót.

A valósidejű védelem mellett, játék módot és több virtualizációs eljárást is biztosít a Comodo AntiVirus. Mostantól a számunkra ismeretlen, gyanús alkalmazásokat teljesen elszigetelve a rendszertől tudjuk futtatni, (Sandbox mód)ami eddig csak böngészők esetén volt megvalósítható, az előzmények a homokozóból egyetlen kattintással üríthető. A virtuális kioszk funkcióval akár az egész asztali környezetünket sandboxban futtathatjuk így a veszélyeket magukban hordozó alkalmazások teljesen elszigetelhetőek.

Comodo Killswitch funkciójával át tudunk tekinteni minden a háttérben futó alkalmazást, egyfajta feladatkezelőként használható. Folyamatosan figyeli a futó alkalmazásokat és felhő alapon ellenőrzi azok megbízhatóságát, a gyanús elemeket a rendszertől elszigetelve az előbb említett módszerrel futtatja tehát nem lesz teljesen blokkolva tovább is használhatjuk ha szükségét érezzük. Igen kevés erőforrás igényt támasz gépünk felé. Több keresési mód alapján kutathatjuk fel a trójaiakat, vírusokat, keyloggereket és malware fenyegetéseket. Több csomagban is elérhető a Comodo AntiVirus, a fejlesztő termékei között található csak tűzfalat biztosító alkalmazás, illetve az összes fontosabb funkciót magába foglaló Premium csomag ami teljes körű szolgáltatást biztosít.

A Comodo AntiVirus egy teljes körű víruskereső és eltávolító alkalmazás, amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a trójai, Malware, keylogger és hasonló potenciális veszélyt jelentő kártevők. Felhő alapú szolgáltatásokat is biztosít.

Comodo AntiVirus összefoglaló:

 • valósidejű védelemComodo AntiVirus pillanatkép

 • Sandbox mód (akár automatikus üzemmódban)

 • Virtuális kioszk funkció

 • felhő alapú szolgáltatások

 • játékos üzemmód

 • Rescue Disk létrehozás funkció (CD/DVD, USB meghajtó, stb.)

 • Magas felismerési arány

 • több keresési mód

 • teljes verziós változat ( Freeware )

 • Magyar nyelv

 • Hivatalos oldal: https://antivirus.comodo.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Comodo AntiVirus
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • avast! Free Antivírus 21.3.24592021-05-13 avast! Free Antivírus 21.3.2459 (0)
  Az avast! Free Antivírus segítségével ingyenesen védhetjük meg  számítógépünket a kártevőktől, korszerű technológiájának köszönhetően […]
 • NANO AntiVirus 1.0.134.907052020-09-24 NANO AntiVirus 1.0.134.90705 (1)
  A NANO AntiVirus fejlett keresési lehetőségeket biztosító hatékony vírusvédelmi szoftver. Felhasználóbarát felület, több keresési […]
 • AVG Anti-Virus Free 21.4.62662021-06-10 AVG Anti-Virus Free 21.4.6266 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • Malwarebytes Anti-Malware 4.4.0.2202021-06-04 Malwarebytes Anti-Malware 4.4.0.220 (1)
   A Malwarebytes Anti-Malware Malware kereső és eltávolító szoftver amivel törölhetőek a kéretlenül települt kártékony szoftverek. […]
 • IObit Malware Fighter 8.6.02021-04-13 IObit Malware Fighter 8.6.0 (0)
  Az IObit Malware Fighter biztonságosabbá teszi számítógépünket, immunizálásra és kártevő eltávolításra is bevethető. Malware, trójai […]