Firewall App Blocker 1.6

A Firewall App Blocker egy speciális tűzfal program, amivel lehetővé válik a számodra, hogy adott alkalmazásokat, vagy akár process folyamatokat blokkolni tudj. Opcionálisan a szoftver segítségével hozzá tudsz férni a Windows tűzfal szolgáltatásához, azt így konfigurálhatod. Az alábbi Free alkalmazást ( Ingyenes ) nem kell telepíteni, Portable változat.

Az alábbi szoftverre úgy is tekinthetünk mint egy alternatív tűzfal programra, amivel speciális blokkolási feladatokat tudsz végrehajtani. A Firewall App Blocker nevű szoftver nem csak hogy ingyenes, a telepítésével sem kell az időt vesztegetni, mivel Portable változat.

A Firewall App Blocker letöltése után, a mappában található fájlok között válaszd ki azt a változatot, ami az operációs rendszeredhez való, majd indítsd el. A szoftver kezelőfelülete jól navigálható, áttekinthető formában biztosít hozzáférést a szóban forgó feladat végrehajtásához szükséges konfigurációs lehetőségekhez.

A Firewall App Blocker használata nagyon egyszerű. A program több nyelven is elérhető, de sajnos nincs arra lehetőség, hogy honosított formában futtasd, de szerencsére tartalmaz egy külön menüpontot ahol opcionálisan a szoftvert Magyaríthatod, ez akkor lehet hasznos ha a szoftver elnyerné a tetszésedet, rendszeresen használnád.

Ha egy adott alkalmazást blokkolni szeretnél a következőt kell, hogy tedd. A Firewall App Blocker kezelőfelületén válaszd ki az „Add Application” menüpontot majd tallózd be a célprogram .exe fájlját, amihez tiltásokat, hozzáférési korlátozásokat szeretnél rendelni.

A Firewall App Blocker nem csak hagyományos korábban telepített szoftverek esetén nyújt megoldásokat, hanem akár Process folyamatok is hozzárendelhetőek. Itt ez sokkal egyszerűbben valósítható meg, mivel a szoftver ki tudja azokat listázni, itt csak egyszerűen ki kell választani. Arra azért érdemes felhívni a figyelmet, hogy kellő körültekintéssel érdemes használni a szoftvert mivel könnyen le lehet tiltani olyan funkciókat, amik a Windows rendellenes működését válthatja ki.

A Firewall App Blocker megoldásával egyetlen parancs kiadásával blokkolható az internet hozzáférés, vagy akár közvetlenül vele hozzáférhetsz a Windows beépített tűzfal szolgáltatásához, ha azt esetleg konfigurálni szeretnéd.

A Firewall App Blocker a kezelendő fájlról néhány alapvető fájlinformációt is tud biztosítani.

Az alkalmazással végrehajtott módosításokat el lehet menteni, majd később visszatölthető, így sokkal kényelmesebben használható.

Hasonló lehetőségeket biztosító különleges tűzfal program a Folder Firewall Blocker, illetve a simplewall (Wfp Tool) mindkét alternatíva közel azonos opciókkal rendelkezik, igaz nem biztosítanak ennyi konfigurálási lehetőséget.

A Firewall App Blocker egy ingyenes, Portable módon futtatható különleges tűzfal program, amivel adott alkalmazásokat, vagy akár Processeket tudsz blokkolni egyszerűen és gyorsan. Nagyon könnyen használható, a futtatásakor javasolt körültekintően eljárni.

Firewall App Blocker

Firewall App Blocker Összefoglaló:

 • Tűzfal program
 • nem kell telepíteni ( Portable változat )
 • Alkalmazások blokkolásához
 • Process blokkoló funkció
 • menthető beállítások
 • alapvető információk megjelenítése a kiválasztott tartalomról
 • Magyarítható
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Firewall App Blocker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • simplewall Portable 3.6.12021-11-12 simplewall Portable 3.6.1 (0)
  A simplewall Portable egy egyszerű, átlátható tűzfal program, amivel konfiguráltan, biztonságosabban tudsz böngészni, internetes […]
 • Fort Firewall 3.4.22021-10-07 Fort Firewall 3.4.2 (0)
  A Fort Firewall egy ingyenes tűzfal program Windows rendszerre amivel különleges szűrőket, kizárásokat, illetve engedélyező listákat […]
 • OneClickFirewall 1.0.0.22017-10-02 OneClickFirewall 1.0.0.2 (0)
  Az OneClickFirewall egy speciális tűzfal program amivel biztonságosabban használhatod a számítógépedet. Ezzel a Free alkalmazással […]
 • Folder Firewall Blocker 1.2.1.02016-10-16 Folder Firewall Blocker 1.2.1.0 (0)
  A Folder Firewall Blocker egy speciális tűzfal program, amivel korlátozhatóak a hálózati kapcsolatok ki, illetve bejövő irányban, […]
 • Free Firewall 2.6.02021-11-22 Free Firewall 2.6.0 (0)
  A Free Firewall egy kis méretű csekély erőforrás igénnyel rendelkező tűzfal program, aminek köszönhetően sokkal biztonságosabban […]