simplewall (Wfp Tool) 2.4.6

A simplewall (Wfp Tool) egy rendkívül kis méretű, egyszerűen használható tűzfal program Windows-ra. Az alábbi Free alkalmazás támogatja, hogy szűrőket, kizárásokat alkalmazz. Modern, áttekinthető kezelőfelület jellemzi. Opcionálisan log fájlokat is tud készíteni a blokkolt hálózati tevékenységektől. IP, Port, alkalmazás blokkolóval. Magyar nyelvű.

Egy teljesen ingyenesen használható, minimális beállítást igénylő Windows rendszerekre tervezett Tűzfal program a simplewall (Wfp Tool). Az alkalmazással sokkal biztonságosabban használhatod a számítógépedet, az egyszerű lehetőségeiből adódóan kezdők számára is javasolt a kipróbálása.

A simplewall (Wfp Tool) letöltése után, a telepítésekor a legfontosabb adatok megadása szükséges csak annak az érdekében, hogy a program használható állapotba kerüljön. A simplewall hordozható változatban is beszerezhető.

A szoftver az első indítást követően azonnal képes blokkolni azokat a gyanús hálózati tevékenységeket amiket akár egy ismeretlen vírus vagy Malware fertőzés kísérel meg futtatni. A letiltott folyamatokat áttekinthető formában lehet megtekinteni, opcionálisan a téves elemeket kizárásokhoz adhatod.

A szoftver vagyis a simplewall (Wfp Tool) tűzfal programja természetesen azt is támogatja, hogy teljes kompatibilitás mellett tudd kilistázni a háttérben futó alkalmazások távoli IP címét. A beállításait tekintve néhány egyszerűbb testre szabási opciót tartalmaz, ahol a kilistázáson kívül, komplexebb szűrési opciók érhetőek el.

Ha fontosnak tartod, a hálózati aktivitásról egy részletes mindenre kiterjedő jelentést is lehet készíteni, ez bármikor megnyitható, megtekinthető.

Az alábbi tűzfal néhány alapvető konfigurációs szervéhez billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá lehet férni. Ez a lehetőség a rugalmasabb használatot hivatott biztosítani.

A simplewall (Wfp Tool) megoldása nem biztosít annyi extra funkciót mint a nevesebb, márkásabb tűzfal programok, de biztosítja azokat a lehetőségeket amik egy ilyen jellegű alkalmazás esetén elvárható.

Ha ettől több lehetőségre tartasz igényt, helyette kipróbálható a Free Firewall megoldása, vele teljes mértékben kilistázható az összes aktív hálózati kapcsolat. A Folder Firewall Blocker nevű szoftver opcionálisan, adott alkalmazások blokkolását is lehetővé teszi.

A simplewall (Wfp Tool) egy teljesen ingyenesen használható Tűzfal program, amivel biztonságosabbá teheted a számítógépedet. Vele kilistázható távoli IP cím szerint minden hálózati kapcsolat, szűrőket, kizárásokat is alkalmazhatsz.

simplewall (Wfp Tool)

simplewall (Wfp Tool) összefoglaló:

 • Tűzfal program
 • kis méretű, egyszerű használat
 • szűrők, kizárások támogatása
 • IP cím szerinti hálózati kapcsolatok kilistázása
 • Automatikus blokkolási mód
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.henrypp.org/product/simplewall


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
simplewall (Wfp Tool)
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • simplewall Portable 2.4.52019-03-19 simplewall Portable 2.4.5 (0)
  A simplewall Portable egy egyszerű, átlátható tűzfal program, amivel konfiguráltan, biztonságosabban tudsz böngészni, internetes […]
 • ZoneAlarm Free Firewall 15.4.2602019-03-15 ZoneAlarm Free Firewall 15.4.260 (0)
  A ZoneAlarm Free Firewall segítségével megvédheted a számítógépedet a hálózati behatolásoktól, rengeteg egyedi beállítást tesz […]
 • Free Firewall 2.2.12019-01-16 Free Firewall 2.2.1 (0)
  A Free Firewall egy kis méretű csekély erőforrás igénnyel rendelkező tűzfal program, aminek köszönhetően sokkal biztonságosabban […]
 • PeerBlock 1.2.0 R6932018-07-07 PeerBlock 1.2.0 R693 (0)
  A PeerBlock egy teljesen ingyenesen bárki számára beszerezhető nagyon egyszerűen használható tűzfal program, aminek a használatával […]
 • PC Tools Firewall Plus 7.0.02013-08-26 PC Tools Firewall Plus 7.0.0 (0)
  A PC Tools Firewall Plus egy ingyenesen futtatható tűzfal alkalmazás ami megvéd minket a külső fenyegetésektől. Magyar nyelvi […]