Tűzfalak

simplewall (Wfp Tool) 3.8.2

A simplewall (Wfp Tool) egy rendkívül kis méretű, egyszerűen használható tűzfal program Windows-ra. Az alábbi Free alkalmazás támogatja, hogy szűrőket, kizárásokat alkalmazz. Modern, áttekinthető kezelőfelület jellemzi. Opcionálisan log fájlokat is tud készíteni a blokkolt hálózati tevékenységektől. IP, Port, alkalmazás blokkolóval. Magyar nyelvű.

Egy teljesen ingyenesen használható, minimális beállítást igénylő Windows rendszerekre tervezett Tűzfal program a simplewall (Wfp Tool). Biztonságosabbá teheted a Windows rendszert, plusz tűzfalként is remek, adott szoftverek blokkolásához.

A simplewall (Wfp Tool) letöltése után, a telepítésekor a legfontosabb adatok megadása szükséges csak annak az érdekében, hogy a program használható állapotba kerüljön. A simplewall hordozható változatban is beszerezhető.

A szoftver az első indítást követően azonnal képes blokkolni azokat a gyanús hálózati tevékenységeket amiket akár egy ismeretlen vírus vagy Malware fertőzés kísérel meg futtatni. A letiltott folyamatokat áttekinthető formában lehet megtekinteni, opcionálisan a téves elemeket kizárásokhoz adhatod.

A szoftver vagyis a simplewall (Wfp Tool) tűzfal programja természetesen azt is támogatja, hogy teljes kompatibilitás mellett tudd kilistázni a háttérben futó alkalmazások távoli IP címét. A beállításait tekintve néhány egyszerűbb testre szabási opciót tartalmaz, ahol a kilistázáson kívül, komplexebb szűrési opciók érhetőek el.

Plusz tűzfal kiegészítők

Ha fontosnak tartod, a hálózati aktivitásról egy részletes mindenre kiterjedő jelentést is lehet készíteni, ez bármikor megnyitható, megtekinthető. Az alábbi tűzfal néhány alapvető konfigurációs szervéhez billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá lehet férni. Ez a lehetőség a rugalmasabb használatot hivatott biztosítani. A simplewall (Wfp Tool) megoldása nem biztosít annyi extra funkciót mint a nevesebb, márkásabb tűzfal programok, de biztosítja azokat a lehetőségeket amik egy ilyen jellegű alkalmazás esetén elvárható.

Ha ettől több lehetőségre tartasz igényt, helyette kipróbálható a Free Firewall megoldása, vele teljes mértékben kilistázható az összes aktív hálózati kapcsolat. A Folder Firewall Blocker nevű szoftver opcionálisan, adott alkalmazások blokkolását is lehetővé teszi.

A simplewall (Wfp Tool) egy teljesen ingyenesen használható Tűzfal program, amivel biztonságosabbá teheted a számítógépedet. Vele kilistázható távoli IP cím szerint minden hálózati kapcsolat, szűrőket, kizárásokat is alkalmazhatsz. Adott alkalmazások blokkolására is felhasználhatod. 

simplewall (Wfp Tool)

simplewall (Wfp Tool) összefoglaló:

 • Tűzfal program
 • kis méretű, egyszerű használat
 • szűrők, kizárások támogatása
 • IP cím szerinti hálózati kapcsolatok kilistázása
 • Automatikus blokkolási mód
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/henrypp/simplewall
simplewall letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
simplewall (Wfp Tool)
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • simplewall Portable 3.8.22024-05-09 simplewall Portable 3.8.2 (0)
  A simplewall Portable egy egyszerű, átlátható tűzfal program, amivel konfiguráltan, biztonságosabban tudsz böngészni, internetes […]
 • Fort Firewall 3.12.122024-05-26 Fort Firewall 3.12.12 (0)
  A Fort Firewall egy ingyenes tűzfal program Windows rendszerre amivel különleges szűrőket, kizárásokat, illetve engedélyező listákat […]
 • Free Firewall 2.6.22022-09-13 Free Firewall 2.6.2 (0)
  A Free Firewall egy kis méretű csekély erőforrás igénnyel rendelkező tűzfal program, aminek köszönhetően sokkal biztonságosabban […]
 • ZoneAlarm Free Firewall 15.8.2112022-08-31 ZoneAlarm Free Firewall 15.8.211 (0)
  A ZoneAlarm Free Firewall segítségével megvédheted a számítógépedet a hálózati behatolásoktól, rengeteg egyedi beállítást tesz […]
 • Process Explorer 17.062024-05-29 Process Explorer 17.06 (0)
  A Process Explorer folyamat, Port figyelő alkalmazás amivel mindenre kiterjedően tájékozódhatsz a háttérben futó szolgáltatásokról, […]

Szólj hozzá