Simplewall: Spéci tűzfal alkalmazások, vagy akár Windows folyamatok blokkolásához

A tűzfal program beszerezhető telepíthető, illetve hordozható változatban, neki köszönhetően biztonságosabban használhatod a számítógépedet. A szoftverrel alkalmazásokat, folyamatokat, vagy akár Windows szolgáltatásokat is le tudsz tiltani. A Simplewall legújabb kiadása Magyar nyelven is használható.

A csekély méretével ellentétben több hasznos funkciót kínál ez az ingyenes tűzfal program, ami profil szerint is tud szűrési opciókat biztosítani azoknak akik akár egy adott folyamatot szeretnének letiltani, vagy IP cím alapján szűrni a hálózati tevékenységüket.

A szabadon kipróbálható tűzfal szoftver mint a bevezetőben is említésre került, beszerezhető Portable változatban is, amit csak el kell indítani, majd a kívánt beállítások elvégzése után a kívánt kritériumok szerint teszi biztonságosabbá a Windows futását.

Alkalmazások blokkolása:

Egy adott alkalmazás internethez való hozzáférését a következő módon lehet elvégezni. A program vagyis a Simplewall indítása után vagy a fájl hozzáadása, vagy pedig az alkalmazás kezelőfelületére kattintva tallózható be a számára akár egy Windows App, futó folyamat. Ezt engedélyező listához, vagy tiltáshoz lehet adni.

A szoftver több ma használt protokollt is tud blokkolni, itt akár a Windows úgynevezett kémkedési szokását lehet kordában tartani. A létrehozott szabályokat el lehet menteni, majd később a beállításaidat vissza is importálhatod. A tűzfal program legújabb kiadása innen szerezhető be.

Simplewall – Ingyenes alkalmazás blokkoló, tűzfal Windowsra


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Simplewall: Spéci tűzfal alkalmazások, vagy akár Windows folyamatok blokkolásához
Szerző
Leírás
A tűzfal programmal egy remekül konfigurálható alkalmazással tudsz speciális kritériumok szerint Windows folyamatokat blokkolni. Nagyon egyszerű a használata, telepíthető, illetve hordozható változatban is beszerezhető.

Kapcsolódó szoftverek