simplewall Portable: Telepítés nélkül használható Magyar nyelvű tűzfal, alkalmazás blokkolóval

A telepítés nélkül futtatható szoftver segítségével egy speciális tűzfal programot próbálhatsz ki amivel Port, illetve IP cím szerint tudsz potenciális veszélyeket tartalmazó tartalmakat blokkolni. A simplewall Portable néhány elterjedt káros tartalmakkal rendelkező IP tartomány könnyed tiltásához is felhasználható.

A szoftver funkcionálisan nem tartalmaz annyi lehetőséget mint a nagyobb nevesebb tűzfal programok, ez viszont előnnyel is jár. A használata esetén komolyabb ismeretek hiányában, akár néhány perc után meg lehet tanulni, hogy kell megfelelően futtatni. Blokkolhatsz vele alkalmazásokat, IP cím, Port tartomány szerint létrehozhatsz szűréseket, vagyis minden ma fontosnak számító lehetőség felfedezhető aminek köszönhetően egy sokkal biztonságosabb Windows környezet érhető el internetezéshez. A profilos elrendezéssel bíró tűzfal alapértelmezés szerint tilt minden gyanús hálózati tevékenységet, arról tájékoztat, szükség esetén speciális konfigurációkkal igény szerint finomhangolható. A dizájnos felület mögött rengeteg hasznos funkció bújik meg. Az egyik hasznos jellemzője, hogy a szoftver rendelkezik egy előre hozzáadott IP cím listával, amik között olyan helyek szerepelnek ahol akár kártékony tartalmak is jelen voltak korábban. A tűzfal program két változatban érhető el, telepíthető, illetve hordozható változatban. Mindkét verzió teljesen ingyenesen próbálható ki, az összes kívánt funkció támogatásával.

simplewall Portable: Ingyenes tűzfal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
simplewall Portable: Telepítés nélkül használható Magyar nyelvű tűzfal, alkalmazás blokkolóval
Szerző
Leírás
Ingyenes tűzfal szoftver, amivel IP,illetve Port alapján is egyszerűen tudsz speciális Blokkolásokat létrehozni. simplewall Portable

Kapcsolódó szoftverek