Alkalmazás blokkoló, illetve IP szűrőt is tartalmaz a Fort Firewall

A szoftver egy remek megoldás amivel egy felhasználóbarát módszert kínál azért hogy tűzfal szabályokat hozz létre, ahol IP, illetve alkalmazások alapján lehessen szűrni a hálózati aktivitást. Ingyenes a Fort Firewall tűzfal megoldása, a telepítés indításakor egy hordozható kiadást is készíthetünk.

Az alábbi módszerrel létrehozott tűzfal program akár több gépen is használható, csak a létrehozott mappát kell a másik Windows rendszert használó PC-re másolni majd elindítani. A szoftver Magyar nyelvi beállításokat még nem tartalmaz, viszont remek megoldás azoknak akik számára a Windows tűzfal beállítása a telepítéssel be is fejeződött. A szoftver egy modern indítópanelon támogatja, hogy a beállításokat elérjük, illetve létrehozzuk a kompromisszumoktól mentes Windows futtatás érdekében.

Portable tűzfal támogatás

A tűzfal megoldással a Fort Firewall IP alapon is támogatja, hogy blokkolhassuk azt a hálózati aktivitást amik olyan távoli szerverek irányába történek amikről biztonsági problémák mondhatóak el.

Az IPV4 szabályok, illetve a program szabályok között teljes hozzáférés vagy korlátozás állítható be. Egy adott időpontra lehet definiálni, hogy a konfigurált munkafolyamatként ki, illetve bejövő irányban ne legyen hálózati hozzáférés.

A szoftverhez kiegészítőket lehet beszerezni így még dinamikusabb, minden felhasználónak igény szerinti használatot tesz lehetővé. Innen lehet beszerezni.

Fort Firewall – tűzfal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Alkalmazás blokkoló, illetve IP szűrőt is tartalmaz a Fort Firewall
Szerző
Leírás
Ingyenes tűzfal amivel alkalmazásokat is blokkolni lehet, biztonságosabbá tehető a Windows használata a kipróbálók számára. A Fort Firewall hordozható kiadásként is használható.

Kapcsolódó szoftverek