Tűzfalak

Folder Firewall Blocker 1.2.1.0

A Folder Firewall Blocker egy speciális tűzfal program, amivel korlátozhatóak a hálózati kapcsolatok ki, illetve bejövő irányban, adott programok esetén is használható, szükség esetén exe fájlok is megadhatóak a számára. Vele biztonságosabbá tehető a Windows használata. Nem kell telepíteni, ( Portable ) Free alkalmazás.

A címben említett program működésben teljesen más megközelítést használ a hasonló feladatra tervezett tűzfal programokkal összehasonlítva. A Folder Firewall Blocker megoldása nem igényel telepítést, kis helyen minimális erőforrás igény mellett futtatható.

A Folder Firewall Blocker letöltése után azt csak el kell indítani, azonnal használható. Ha blokkolni szeretnél egy alkalmazást a Folder Firewall Blocker segítségével, azt több módszer szerint is meg lehet tenni, vagy megadod az adott .EXE fájl közvetlen elérési útvonalát, vagy az azt tartalmazó mappát. A szoftver rengeteg fájlkiterjesztés esetén tudja blokkolni a hálózati hozzáférést ki, illetve bejövő irányban, legyen az: EXE, COM, BAT, CMD, VBS, VBE, JS, JSE, WSH, DLL, SRV, SYS. Természetesen az előzőleg említett felsorolás nem teljes, újakat is hozzáadhatsz. Amire érdemes felhívni a figyelmet, hogy a Folder Firewall Blocker akár Windows fájl összetevők hálózati irányban történő kommunikációját is képes blokkolni, így azok számára javasolt a használata, akik tudják, mit tiltanak le.

A szoftver kezelőfelülete szinte a végtelenségig le van egyszerűsítve, az első menüponton belül adható meg a blokkolásra szánt .EXE fájl. A második menüponton belül konfigurálható, hogy mely fájlkiterjesztések esetén lássa el a szóban forgó funkciót, a korábban említett fájlformátumok figyelembevételével.

A Folder Firewall Blocker extra opciói részeként közvetlenül hozzáférhetsz a Windows tűzfal szolgáltatásához, ahol a házirend szabályok konfigurálhatóak.

Tűzfal funkciót biztosító alkalmazás a Free Firewall, vagy a GlassWire. Az utóbbi megoldás információkat is tud biztosítani a hálózati kapcsolatokról.

A Folder Firewall Blocker egy különleges tűzfal program, ami a szokványostól eltérő megoldást alkalmazva képes blokkolni a hálózati adatforgalmat adott mappákban található fájlok esetén. Ingyenes, nem igényel telepítést, Portable változat.

Folder Firewall Blocker

Folder Firewall Blocker Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Folder Firewall Blocker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Firewall App Blocker 1.92022-09-29 Firewall App Blocker 1.9 (0)
  A Firewall App Blocker egy speciális tűzfal program, amivel lehetővé válik a számodra, hogy adott alkalmazásokat, vagy akár process […]
 • Fort Firewall 3.13.12024-06-16 Fort Firewall 3.13.1 (0)
  A Fort Firewall egy ingyenes tűzfal program Windows rendszerre amivel különleges szűrőket, kizárásokat, illetve engedélyező listákat […]
 • folder2iso 1.22024-06-11 folder2iso 1.2 (0)
  A folder2iso egy haladó tudással rendelkező felhasználók számára tervezett szoftver amivel akár terjedelmesebb ISO fájlok is […]
 • simplewall Portable 3.8.22024-05-09 simplewall Portable 3.8.2 (0)
  A simplewall Portable egy egyszerű, átlátható tűzfal program, amivel konfiguráltan, biztonságosabban tudsz böngészni, internetes […]
 • SecretFolder 7.52024-01-05 SecretFolder 7.5 (0)
  A SecretFolder egy fájlok titkosítására, elrejtésére alkalmas szoftver amivel jelszóval tudod ellátni a privát, bizalmas […]

Szólj hozzá