Windows Firewall Notifier 2.0 Beta 3

A Windows Firewall Notifier egy a Windows rendszerhez tartozó tűzfal szolgáltatás széles körűbb hozzáféréséhez, konfigurálásához használható szoftver. A Free alkalmazással sokkal több beállításhoz lehet hozzáférni mintha a beépített eszközt vennénk igénybe ehhez. Nem kell telepíteni.

Ha a Windows beépített tűzfalát használod abban az esetben egy igen hasznos szoftver a Windows Firewall Notifier amivel sokkal korszerűbben lehet konfigurálni a biztonsági hozzáférési szinteket, illetve egyszerűbben lehet megtekinteni a napló fájlokat.

A Windows Firewall Notifier letöltése után a szoftvert csak el kell indítani, futtatni szükséges, előnye, hogy egyáltalán nem igényel installálást, azonnal eredményt kapunk. A szoftver használatával szinte csak előnyös funkciókat kapunk, ráadásul teljes mértékben megbízhatunk azokban az eszközökben amit használhatunk.

A Windows Firewall Notifier segítségével kilistázható az összes aktív hálózati kapcsolat, a korábban létrehozott beállítások, a kizárások, adapter tulajdonságok, ha nem volt korábban megfelelően konfigurálva a tűzfal, vele a beállításokat egy áttekinthetőbb, barátságosabb megközelítésből lehet megjeleníteni, hogy a szükséges beállításokat el tudd végezni. Tudásban a Windows Firewall Notifier olyan jellemzőket biztosít mintha a Windows 10 Firewall Control Plus nevű alkalmazást használnánk.

Csak Angol nyelven használható, viszont több hozzáadott skin között lehet kiválasztani azt a megjelenést ami nekünk megfelel, ezek szín témák formájában állnak rendelkezésre.

Rengeteg információt meg tud jeleníteni, a be, ki, illetve blokkolt hálózati kapcsolatok, illetve a korábban engedélyezett tartalmak listáját. A szoftverrel egyszerűen meg tudod jeleníteni azokat a napló fájlokat amik esetlegesen vírusfertőzéshez tartozó hálózati tevékenysége utal.

A csekély erőforrás igényen kívül a hordozhatóság említhető róla mint előnyös jellemző.

Ha nem szeretnél a beállításokkal túl sok időt eltölteni, a Free Firewall nevű szoftvert érdemes használnod ami automatikusan tudja létrehozni a házirend szabályokat a programjaid számára.

A Windows Firewall Notifier Windows tűzfal használók számára választható program amivel plusz képességekre tehetünk szert ha azt konfigurálnánk, vagy több információt szeretnénk megtudni a hálózati tevékenységeinkről. Ingyenes, nem igényel telepítést.

Windows Firewall Notifier

Windows Firewall Notifier Összefoglaló:

 • Windows tűzfal kiegészítő
 • Portable kiadás
 • hálózati információk megtekintéséhez
 • megjeleníti a korábban létrehozott kizárások listáját
 • egyszerű használat
 • skinezhető felület
 • adapter konfiguráció megjelenítése
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Windows Firewall Notifier
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Windows Firewall Control 6.4.0.02020-08-17 Windows Firewall Control 6.4.0.0 (0)
  A Windows Firewall Control azon felhasználók számára lehet hasznos akik tűzfalként a rendszer beépített szolgáltatását hívják […]
 • simplewall Portable 3.2.42020-09-05 simplewall Portable 3.2.4 (0)
  A simplewall Portable egy egyszerű, átlátható tűzfal program, amivel konfiguráltan, biztonságosabban tudsz böngészni, internetes […]
 • ZoneAlarm Free Firewall 15.8.1252020-08-03 ZoneAlarm Free Firewall 15.8.125 (0)
  A ZoneAlarm Free Firewall segítségével megvédheted a számítógépedet a hálózati behatolásoktól, rengeteg egyedi beállítást tesz […]
 • Windows Product Key Finder 4.02020-06-23 Windows Product Key Finder 4.0 (0)
  A Windows Product Key Finder megoldásával visszaszerezhető a véletlenül elveszett operációs rendszerhez tartozó licenc kulcs, illetve […]
 • TinyWall 3.0.52020-06-14 TinyWall 3.0.5 (0)
  A TinyWall egyszerű megoldást biztosít arra hogy a Windows beépített tűzfal szolgáltatását sokkal rugalmasabban, konfigurálhatóbban […]