Windows 10 Firewall Control Plus 8.4.0.77

A Windows 10 Firewall Control Plus egy hálózat felügyeleti eszköz, tűzfal program, amit Windows 10 operációs rendszeren lehet kipróbálni. A szoftver számos speciális konfigurálási lehetőséget, biztonsági megoldásokat tartalmaz annak az érdekben, hogy védettebben tudd használni a számítógépedet. A rendszer informálójával részletes jelentést tud biztosítani a hálózati kapcsolatkoról, szükség esetén azokat konfigurálni, is tudod.

Ha biztonságosabban szeretnéd használni a számítógépedet, ebben az esetben szükség lesz egy hatékony tűzfal alkalmazásra. Ez Ma már nem probléma, mivel több jobbnál jobb program érhető el, amik között egyszerűbben használható, illetve korszerűbb speciális beállításokat tartalmazó változatok is beszerezhetőek. Ilyen a Windows 10 Firewall Control Plus, ami használhatóság szempontjából a középmezőnybe tartozik.

A Windows 10 Firewall Control Plus letölthető telepítést nem igénylő változatban, azt a kiadást csak el kell indítani. A hagyományos telepíthető kiadás installálása után a szoftver automatikusan védetté teszi a számítógépet, illetve informálni is tud arról hogy milyen hálózati kapcsolatokat létesítenek a telepített programjaid, illetve maga az operációs rendszer.

Attól eltekintve, hogy az alábbi tűzfal program, Windows 10 Firewall Control Plus nem futtatható honosított formában több előnyt is fel lehet mellette hozni. Egyszerűen használható, illetve biztosítja azokat a funkciókat amikre szükség van ezen a területen, ebből adódóan kezdőknek, illetve haladó ismeretekkel rendelkezők számára is az egyik legjobb választás abban az esetben ha Windows 10 operációs rendszert futtat. Szerencsére a régebbi Windows kiadások esetén is teljes értékűen használható ki.

Mint bármely más tűzfal program esetén, a szoftver is támogatja, hogy védelmi módszert profil szerint lehessen választani.

A Windows 10 Firewall Control Plus nevű alkalmazás beállításait el lehet menteni, így azt később egy esetleges újratelepítés után a lehető legegyszerűbben konfigurált állapotba tehető.

A Windows alapértelmezett tűzfal funkciójának a konfigurálására használhatod a Windows Firewall Controlt, a GlassWire nevű program elsősorban az egyszerűségre, a könnyű használhatóságra koncentrál. Teljes körű szolgáltatást a ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall nevű szoftver biztosít.

A Windows 10 Firewall Control Plus egy speciális tűzfal program, amivel nem csak hogy biztonságosabbá tehető a Windows hanem információkat is biztosít a számodra a hálózati tevékenységedről. Könnyű használat, menthető konfiguráció a legfőbb tulajdonságai.

Kapcsolódó:

Tűzfal Windows 10-re? Windows 10 Firewall Control Plus…

Windows 10 Firewall Control Plus

Windows 10 Firewall Control Plus Összefoglaló:

 • Tűzfal program
 • profil szerint választható védelmi módok
 • egyszerű használat
 • Windows 10 támogatás
 • Hálózati információk biztosításához
 • menthető beállítások
 • IPV6 támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Windows 10 Firewall Control Plus
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Windows 10 Firewall Control Plus Portable 8.2.0.322018-01-08 Windows 10 Firewall Control Plus Portable 8.2.0.32 (0)
  A Windows 10 Firewall Control Plus Portable egy igen megbízható magas védelmi módokat biztosító Windows 10 rendszeren is optimális […]
 • Windows Firewall Control 6.7.0.02021-08-22 Windows Firewall Control 6.7.0.0 (0)
  A Windows Firewall Control azon felhasználók számára lehet hasznos akik tűzfalként a rendszer beépített szolgáltatását hívják […]
 • Kerio Control Firewall 9.3.42020-02-13 Kerio Control Firewall 9.3.4 (0)
  A Kerio Control Firewall egy robosztus tűzfal szoftver ami segít védetté tenni a számítógépedet a jogtalan hálózati behatolásoktól. A […]
 • Defender Control 1.32018-11-19 Defender Control 1.3 (0)
  A Defender Control egy végtelenségig leegyszerűsített konfiguráló szoftver amivel a Windows beépített tűzfal szolgáltatásához […]
 • ZoneAlarm Free Firewall 15.8.1812021-10-12 ZoneAlarm Free Firewall 15.8.181 (0)
  A ZoneAlarm Free Firewall segítségével megvédheted a számítógépedet a hálózati behatolásoktól, rengeteg egyedi beállítást tesz […]