Tűzfalak

Windows 10 Firewall Control Plus Portable 8.2.0.32

A Windows 10 Firewall Control Plus Portable egy igen megbízható magas védelmi módokat biztosító Windows 10 rendszeren is optimális lehetőségeket támogató tűzfal program. Nem kell telepíteni, a beállításait el tudod menteni, opcionálisan profil szerint választhatóak ki a védelmi módok. Informál a hálózati kapcsolatokról, alkalmazás blokkoló funkciót is kínál minden kipróbálójának.

Ez az egyszerűen használható, Windows 10 rendszeren teljes támogatással rendelkező tűzfal program mindent tud. A Windows 10 Firewall Control Plus Portable nevű alkalmazást nem kell telepíteni, amellett hogy biztosít minden hasznos funkciót a biztonságosabb Windows használat érdekében.

A Windows 10 Firewall Control Plus Portable letöltése után a programot azonnal használhatod, funkcionálisan közel azonos opciókat nyújt akárcsak a hagyományos installálható verzió.

Tűzfal feladatok esetén a szoftver tartalmaz egy profil szerinti konfigurációs módot, ahol igény szerint lehet kiválasztani, hogy milyen biztonsági szint szerint fusson. A Windows 10 Firewall Control Plus Portable egyéni védelmi modulokat is tartalmaz, ahol akár adott alkalmazások blokkolására is lehetőséged nyílik.

Ha részletes információt szeretnél arról kapni, hogy milyen hálózati kapcsolatokat hoz létre az operációs rendszer, erre a szoftver egy külön menüpontot biztosít, itt nem csak hogy részletes adatokat lehet arról szerezni, hanem konfigurálhatóak.

A Windows 10 Firewall Control Plus Portable szűrőket, illetve kizárási beállítási lehetőségekkel is rendelkezik, így a lehető legrugalmasabban igazítható funkcionálisan a felhasználókhoz. Ingyenes használat esetén néhány funkciója nem vehető igénybe, ettől függetlenül mégis megéri kipróbálni mivel ígéretes tűzfal program. Magyar nyelven nem tud.

Mivel igen részletes beállításokhoz férhetsz hozzá, a Windows 10 Firewall Control Plus Portable támogatja, hogy azt el tudd menteni, majd később azt vissza is állíthasd.

Az Xvirus Personal Firewall nevű alkalmazás megközelítőleg azonos lehetőségekkel rendelkezik, szintén lehetőség van arra hogy szűrési opciókkal speciális feladatokat tudj végrehajtani. A WinPatrol Firewall megoldása adott alkalmazások egyszerű blokkolására, illetve a számítógép biztonságosabb használatára egy remek választás. A korábban említett blokkoló funkciót a OneClickFirewall is támogatja, ahol a könnyed kezelhetőségre koncentrál, helyi menüből is elérhető.

A Windows 10 Firewall Control Plus Portable egy telepítés nélkül használható tűzfal program, amivel egy időben egy igen fejlett rendszer informálót is használhatsz, Olyan konfigurálási lehetőségek is felfedezhetőek benne, amit eddig csak márkásabb, fizetős termékek esetén vehettél igénybe.

Windows 10 Firewall Control Plus Portable

Windows 10 Firewall Control Plus Portable Összefoglaló:

 • Tűzfal program
 • Windows 10 támogatás
 • Könnyű használat
 • rengeteg speciális beállítás
 • szűrők, kizárások támogatása
 • szükség esetén el lehet menteni a beállításait
 • IPV6 támogatással
 • rendszer információk megjelenítéséhez
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Windows 10 Firewall Control Plus Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Windows 10 Firewall Control Plus 8.4.0.772019-06-27 Windows 10 Firewall Control Plus 8.4.0.77 (0)
  A Windows 10 Firewall Control Plus egy hálózat felügyeleti eszköz, tűzfal program, amit Windows 10 operációs rendszeren lehet […]
 • Defender Control 1.32018-11-19 Defender Control 1.3 (0)
  A Defender Control egy végtelenségig leegyszerűsített konfiguráló szoftver amivel a Windows beépített tűzfal szolgáltatásához […]
 • Process Explorer 17.062024-05-29 Process Explorer 17.06 (0)
  A Process Explorer folyamat, Port figyelő alkalmazás amivel mindenre kiterjedően tájékozódhatsz a háttérben futó szolgáltatásokról, […]
 • Fort Firewall 3.12.122024-05-26 Fort Firewall 3.12.12 (0)
  A Fort Firewall egy ingyenes tűzfal program Windows rendszerre amivel különleges szűrőket, kizárásokat, illetve engedélyező listákat […]
 • FanControl 1912024-05-18 FanControl 191 (0)
  A FanControl konfigurálóval akár jobban ki tudjuk a számítógépünk hardveres erőforrás értékeit aknázni amivel szabályozható a […]

Szólj hozzá