OneClickFirewall 1.0.0.2

Az OneClickFirewall egy speciális tűzfal program amivel biztonságosabban használhatod a számítógépedet. Ezzel a Free alkalmazással lehetőséged van arra hogy a számítógépedre telepített programjaidat blokkolhasd abból a célból, hogy ne tudjon hozzá férni az internethez. Nagyon egyszerű a használata. Profi internet blokkoló program.

Egy igen egyszerűen használható alkalmazás blokkolási lehetőséget biztosító tűzfal program az OneClickFirewall, vele akár egyetlen kattintással tudsz adott alkalmazásokat blokkolni, hogy az ne tudjon hálózati kapcsolatokat létrehozni. Ez a lehetőség szinte bármilyen szituáció esetén hasznos lehet.

Az OneClickFirewall letöltését követően miután azt telepítetted, automatikusan integrálódik a Windows helyi menü szolgáltatásához, onnan érhető el.

Az OneClickFirewall használata nagyon egyszerű, az indítását követően csak annyi dolgod van, hogy a blokkolásra szánt alkalmazás telepítési mappáját kikeresed, majd a szoftver .exe fájljára jobb egérgombbal kattintva az alkalmazás erre a célra kifejlesztett menüpontjára kattintva, rendszergazdai jogosultság mellett futtatva elvégzi a szóban forgó feladatot.

Innentől kezdve a kiválasztott szoftver ugyan úgy teljes értékűen használható annyi kitétellel, hogy az nem tud a későbbiekben internet csatlakozást létrehozni.

Amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy a szoftver nem tekinthető teljes értékű tűzfal programnak, csak a korábban említett feladatot tudja elvégezni, adott szoftverek hálózati hozzáférését tudja blokkolni. Mellette mindenképp érdemes futtatni egy komplett tűzfal programot.

Az OneClickFirewall megoldásától sokkal több extra opciót biztosító tűzfal szoftver a Comodo Firewall, illetve az Xvirus Personal Firewall. Ha az operációs rendszered tűzfal funkcióját használnád, azt szeretnéd konfigurálni, erre felhasználható a Windows Firewall Control nevű alkalmazás. Az utóbbi szoftver Windows 10 rendszeren is kipróbálható.

Az OneClickFirewall egy speciális Windows kontroller, tűzfal program, amivel a számítógépeden futtatott programjaid internet hozzáférését lehet szabályozni, korlátozni. A használata során adott szoftverek blokkolásához rendszergazdai jogosultság szükséges. Semmilyen konfigurációt nem igényel, gyakorlatilag nagyon egyszerű a használata. Ingyenes.

OneClickFirewall

OneClickFirewall összefoglaló:

 • Tűzfal program
 • alkalmazás blokkoló funkció
 • nem kell konfigurálni
 • helyi menü integráció
 • rendszergazdai jogosultságot igényel a használata
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
OneClickFirewall
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • simplewall Portable 3.3.52021-07-05 simplewall Portable 3.3.5 (0)
  A simplewall Portable egy egyszerű, átlátható tűzfal program, amivel konfiguráltan, biztonságosabban tudsz böngészni, internetes […]
 • Fort Firewall 3.3.92021-05-03 Fort Firewall 3.3.9 (0)
  A Fort Firewall egy ingyenes tűzfal program Windows rendszerre amivel különleges szűrőket, kizárásokat, illetve engedélyező listákat […]
 • Firewall App Blocker 1.62017-10-24 Firewall App Blocker 1.6 (0)
  A Firewall App Blocker egy speciális tűzfal program, amivel lehetővé válik a számodra, hogy adott alkalmazásokat, vagy akár process […]
 • simplewall (Wfp Tool) 3.3.52021-07-05 simplewall (Wfp Tool) 3.3.5 (0)
  A simplewall (Wfp Tool) egy rendkívül kis méretű, egyszerűen használható tűzfal program Windows-ra. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Comodo Firewall 12.2.2.80122021-07-04 Comodo Firewall 12.2.2.8012 (0)
  A Comodo Firewall segítségével erősítheted számítógéped védvonalát abban az esetben ha telepített vírusirtód nem tartalmaz tűzfalat. […]