Xvirus Personal Firewall 4.5.0.0

Az Xvirus Personal Firewall egy kis erőforrással rendelkező tűzfal alkalmazás, amivel biztonságosabbá teheted a számítógépedet. Nem csak védettséget biztosít a gyanús behatolási kísérletek ellen, hanem valós időben monitorozhatóak a hálózati tevékenységek, szükség esetén tiltani is lehet.

A számítógép biztonságosabb használatához nem elég ha csak vírusirtó programot futtatunk, a teljesebb védelem eléréshez egy megbízható tűzfal is szükséges. Az Xvirus Personal Firewall kis erőforrás és méret mellett tud védelmet biztosítani, minimális beállítást igényel csupán.

Az Xvirus Personal Firewall telepítése egyetlen kattintással végrehajtható, ami után automatikusan aktiválja a hálózati védelmet.

Az igazán egyszerűre sikeredett felhasználói felületen néhány alapvető beállítást is végre lehet hajtani, módosítható a védelem erőssége. Az Xvirus Personal Firewall elérhető prémium változatban is ami sokkal több funkciót biztosít. Többek között proaktív védelmet, felhő alapú megoldásokat.

Az ingyenes változat otthoni felhasználás esetén is biztosítja azokat az alapvető opciókat amik ezen a területen szükségesek. Valós időben tudja monitorozni azokat a hálózati kapcsolatokat, amik a gépen belül valósulnak meg, tud Log jelentéseket készíteni, ezt később vissza lehet keresni. Saját házirend szabályok hozhatóak létre, engedélyezhetőek elemek, illetve tilthatóak kevésbé biztonságosnak tekinthető kapcsolatok. A hálózati kapcsolatok listázásánál, néhány alapvető információval is tud szolgálni, az adott folyamat nevén kívül a helyi, illetve távoli IP címet is megjeleníti, továbbá az azokhoz tartozó portokat.

Alapvetően túl sok beállításra nincs mód, talán nem is szükséges, gyári konfigurációval is megbízhatóan működik.

Az Xvirus Personal Firewall alternatívájaként használható a GlassWire ami igen fejlett lehetőségeket biztosít a hálózati tevékenység valós időben történő monitorozására, ingyenesen a Comodo Firewall, vagy a ZoneAlarm Free Firewall használható.

Az Xvirus Personal Firewall egy kis méretű, kevés beállítást igénylő tűzfal program, ami segít rávilágítani az aktuális hálózati kapcsolatokra is.

Xvirus Personal Firewall

Xvirus Personal Firewall összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Xvirus Personal Firewall
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
4,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinPatrol Firewall 2016.12.930.02016-12-28 WinPatrol Firewall 2016.12.930.0 (0)
  A WinPatrol Firewall nevű alkalmazás segítségével sokkal biztonságosabban használhatod a számítógépedet, rengeteg különleges funkciót […]
 • NetLimiter Pro 4.1.2.02020-11-21 NetLimiter Pro 4.1.2.0 (0)
  A NetLimiter Pro egy hálózati forgalom figyelő, adminisztráló és kontrolláló szoftver egyben, vele akár szálanként lebontva tudod […]
 • Wireshark 3.4.02020-10-30 Wireshark 3.4.0 (0)
  A Wireshark egy mindenre kiterjedő professzionális hálózati analizátor szoftver ami képes minden a háttérben meghúzódó kapcsolat […]
 • NetBalancer 10.2.3.24802020-10-15 NetBalancer 10.2.3.2480 (0)
  A NetBalancer segítségével figyelheted hálózati aktivitásodat, igény esetén azok prioritását, hozzáférési szabályait is konfigurálni […]
 • SpyShelter Firewall 12.32020-10-14 SpyShelter Firewall 12.3 (0)
  A SpyShelter Firewall egy rendkívül hatékony, megbízható tűzfal alkalmazás, amivel nem csak a hálózati behatolások állíthatóak meg, […]