SpyShelter Firewall 12.4

A SpyShelter Firewall egy rendkívül hatékony, megbízható tűzfal alkalmazás, amivel nem csak a hálózati behatolások állíthatóak meg, hanem biztonságos megoldást biztosít a Keylogger jellegű monitorozási műveletek ellen. Kilistázhatóak vele a futó processek, azok hálózati csatlakozási kísérletei természetesen a szükséges beavatkozási lehetőségekkel. Magyar nyelven is tud.

Egy valós időben működő víruskereső alkalmazás mellett egy hatékonyan védő tűzfal is szükséges, hogy maximális szinten tudjuk tartani a biztonságot a PC-nken a hétköznapokban. Egy minden igényt kielégítő, kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelelő tűzfal program a SpyShelter Firewall ami rengeteg speciális beállítást és védelmi móddal fel van szerelve.

A néhány lépésből álló telepítést követően a SpyShelter Firewall megköveteli, hogy a számítógépet újraindítsuk, csak ebben az esetben tudja az installálás folyamán végbement változásokat érvényesíteni.

A SpyShelter Firewall felhasználói felülete áttekinthető, sőt igény esetén az alapértelmezett kinézet is módosítható számos előre integrált skin segítségével. A szoftver lehetséges, hogy az első indulást követően nem fog Magyar nyelven kommunikálni, de ezt természetesen később a beállításoknál meg lehet változtatni, hisz támogatja a honosított formában való futtatás lehetőségét.

SpyShelter Firewall – Rengeteg beállítás áll rendelkezésre

A SpyShelter Firewall több házirend szabály alapján tudja szűrni a hálózati forgalmat ki, illetve bejövő irányból, itt a igény esetén olyan konfiguráció is kiválasztható, hogy Maga a felhasználó dönti el hogy mit engedélyez illetve mit tilt. Szűrhetőek a telepített alkalmazások által kezdeményezett hálózati csatlakozási kísérletek, áttekinthetőek a jelenleg engedélyezettek, sőt igény esetén adott processt kiválasztva online víruskeresést is lehet kezdeményezni, ez természetesen a haladók számára javasolt. Egyetlen kattintással aktiválható a Keylogger funkciója amivel a billentyűleütéseket monitorozni szándékozó programok aktivitása válthat ki, ami a kiber bűnözők egyik kedvenc adatlopási módszere.

A SpyShelter Firewall egyéb szolgáltatásai részeként biztosít még vágólap felvétel, Hang, kamera felvétel elleni védelmet, ezeket opcionálisan külön aktiválni lehet.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod a Comodo Firewall megoldását, esetleg a ZoneAlarm Free Firewall-t, vagy az Xvirus Personal Firewall nevű szoftver, az utóbbi már funkciókorlátozással használható, ettől függetlenül kellő védelmet tud nyújtani.

A SpyShelter Firewall egy rendkívül hatékony és könnyen konfigurálható tűzfal, ami számos adathalász tevékenység ellen is védelmet biztosít. Természetesen Magyar nyelven is használható. Online ellenőrizheted vele a háttérben futó folyamatokat. 

SpyShelter Firewall

SpyShelter Firewall összefoglaló:

 • Tűzfal program
 • valós idejű hálózati aktivitás figyelés
 • Anti Keylogger
 • több házirend szabály alapú konfigurálás
 • a futó folyamatok online vírusellenőrzése
 • Skinezhető felület
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.spyshelter.com/spyshelter-firewall/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SpyShelter Firewall
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
14,97 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • McAfee Stinger 12.2.0.3392021-10-25 McAfee Stinger 12.2.0.339 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]
 • Process Lasso 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]
 • ZoneAlarm Pro Firewall 15.8.1812021-10-12 ZoneAlarm Pro Firewall 15.8.181 (0)
  A ZoneAlarm Pro Firewall egy igen megbízható több védelmi rétegen alapuló tűzfal szoftver amivel biztonságosabbá teheted a hálózati […]
 • EF Process Manager Portable 21.102021-09-21 EF Process Manager Portable 21.10 (0)
  Az EF Process Manager Portable egy speciális rendszer analizáló alkalmazás, amivel fényt lehet deríteni azokra a folyamatokra amik […]
 • SysGauge 6.6.242020-01-26 SysGauge 6.6.24 (0)
  A SysGauge rendszer informálója egy korszerű Windows analizáló szoftver amivel rengeteg adat gyűjthető a szoftveres jellemzőkről. A […]