SpyShelter Firewall 10.5.2

A SpyShelter Firewall egy rendkívül hatékony, megbízható tűzfal alkalmazás, amivel nem csak a hálózati behatolások állíthatóak meg, hanem biztonságos megoldást biztosít a Keylogger jellegű műveletek ellen is. Monitorozhatóak vele a futó processek, azok hálózati csatlakozási kísérletei. Magyar nyelven is tud.

Egy valós időben működő víruskereső alkalmazás mellett egy hatékonyan védő tűzfal is szükséges, hogy maximális szinten tudjuk tartani a biztonságot a PC-nken a hétköznapokban. Egy minden igényt kielégítő, kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelelő tűzfal program a SpyShelter Firewall ami rengeteg speciális beállítást és védelmi móddal fel van szerelve.

A néhány lépésből álló telepítést követően a SpyShelter Firewall megköveteli, hogy a számítógépet újraindítsuk, csak ebben az esetben tudja az installálás folyamán végbement változásokat érvényesíteni.

A SpyShelter Firewall felhasználói felülete áttekinthető, sőt igény esetén az alapértelmezett kinézet is módosítható számos előre integrált skin segítségével. A szoftver lehetséges, hogy az első indulást követően nem fog Magyar nyelven kommunikálni, de ezt természetesen később a beállításoknál meg lehet változtatni, hisz támogatja a honosított formában való futtatás lehetőségét.

A SpyShelter Firewall több házirend szabály alapján tudja szűrni a hálózati forgalmat ki, illetve bejövő irányból, itt a igény esetén olyan konfiguráció is kiválasztható, hogy Maga a felhasználó dönti el hogy mit engedélyez illetve mit tilt. Szűrhetőek a telepített alkalmazások által kezdeményezett hálózati csatlakozási kísérletek, áttekinthetőek a jelenleg engedélyezettek, sőt igény esetén adott processt kiválasztva online víruskeresést is lehet kezdeményezni, ez természetesen a haladók számára javasolt. Egyetlen kattintással aktiválható a Keylogger funkciója amivel a billentyűleütéseket monitorozni szándékozó programok aktivitása válthat ki, ami a kiberbűnüzők egyik kedvenc adatlopási módszere.

A SpyShelter Firewall egyéb szolgáltatásai részeként biztosít még vágólap felvétel, Hang, kamera felvétel elleni védelmet, ezeket opcionálisan külön aktiválni lehet.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod a Comodo Firewall megoldását, esetleg a ZoneAlarm Free Firewall-t, vagy az Xvirus Personal Firewall nevű szoftver, az utóbbi már funkciókorlátozással használható, ettől függetlenül kellő védelmet tud nyújtani.

A SpyShelter Firewall egy rendkívül hatékony és könnyen konfigurálható tűzfal, ami számos adathalász tevékenység ellen is védelmet biztosít. Természetesen Magyar nyelven is használható.

SpyShelter Firewall

SpyShelter Firewall összefoglaló:

 • Tűzfal program
 • valós idejű hálózati aktivitás figyelés
 • Anti Keylogger
 • több házirend szabály alapú konfigurálás
 • a futó folyamatok online vírusellenőrzése
 • Skinezhető felület
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.spyshelter.com/spyshelter-firewall/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SpyShelter Firewall
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
14,97 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Xvirus Personal Firewall 4.5.0.02017-03-07 Xvirus Personal Firewall 4.5.0.0 (0)
  Az Xvirus Personal Firewall egy kis erőforrással rendelkező tűzfal alkalmazás, amivel biztonságosabbá teheted a számítógépedet. Nem […]
 • WinPatrol Firewall 2016.12.930.02016-12-28 WinPatrol Firewall 2016.12.930.0 (0)
  A WinPatrol Firewall nevű alkalmazás segítségével sokkal biztonságosabban használhatod a számítógépedet, rengeteg különleges funkciót […]
 • BitDefender Internet Security 2015 Build 19.2.0.1422015-08-01 BitDefender Internet Security 2015 Build 19.2.0.142 (0)
  A BitDefender Internet Security tűzfalat, (firewall) szülői felügyeletet, illetve fájlvédelmet is biztosító antivírus szoftver. Kis […]
 • McAfee Stinger 12.1.0.25242017-10-19 McAfee Stinger 12.1.0.2524 (0)
  A McAfee Stinger minimalista opciókat biztosító free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre telepedett […]
 • PC Tools Firewall Plus 7.0.02013-08-26 PC Tools Firewall Plus 7.0.0 (0)
  A PC Tools Firewall Plus egy ingyenesen futtatható tűzfal alkalmazás ami megvéd minket a külső fenyegetésektől. Magyar nyelvi […]