ZoneAlarm Pro Firewall 15.8.109

A ZoneAlarm Pro Firewall egy igen megbízható több védelmi rétegen alapuló tűzfal szoftver amivel biztonságosabbá teheted a hálózati tevékenységedet a hétköznapokban. Az alkalmazás használata nagyon egyszerű, rengeteg speciális beállítással, szűrő opcióval rendelkezik minden olyan felhasználó számára akik meg szeretnék védeni a számítógépüket. Anti-keylogger, alkalmazás felügyelet jellemzi.

A víruskereső alkalmazás mellett a másik legnagyobb védelmi vonal a számítógépen a tűzfal. Ma ezekből ingyenes, illetve kereskedelmi termékek is elérhetőek. A ZoneAlarm Pro Firewall egy igen megbízható, könnyen konfigurálható, igényekhez igazodó tűzfal megoldás, ami minden ma potenciális veszélyforrástól megvédi a számítógépedet.

A ZoneAlarm Pro Firewall letöltése után a szoftvert néhány kattintással telepíteni lehet, majd ezt követően a szoftver teljesen automatikusan aktiválja az összes védelmi módot ami szükséges a teljes értékű tűzfal szolgáltatás létrehozásához.

A ZoneAlarm Pro Firewall nem csak hogy biztonságosabbá teszi a számítógépedet, hanem egyben azokra a felhasználókra is gondol akik a lehető legkevesebb energiaráfordítás mellett szeretnék a kiválasztott védelmi szoftverüket konfigurálni.

A tűzfal védelmen belül a szoftver a telepített alkalmazásaid hálózati tevékenységét is kontrollálni tudja, Anti-keylogger védelmet is gyújt a kipróbálóinak.

A ZoneAlarm Pro Firewall beállításait tekintve két módszer áll rendelkezésre, vagy egy korábban összeállított profilt vesz figyelembe az alkalmazás, esetleg mód van arra hogy manuálisan konfiguráld, egyéni házirend szabályokat hozz létre, itt rengeteg olyan definíció támogatott amit egy ma modern tűzfal szoftver esetén elvárhatunk.

Az alkalmazás felügyeleti szolgáltatás keretein belül áttekinthetőek a telepített szoftvereid, illetve a korábban említett házirend szabályokat tudod létrehozni.

A ZoneAlarm Pro Firewall kereskedelmi termék, ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe. Free megfelelőjeként használhatod a Free Firewall, illetve a TinyWall nevű alkalmazást. Adott folyamatok blokkolására választhatod a Firewall App Blocker nevű szoftvert.

A ZoneAlarm Pro Firewall egy prémium kategóriás, igen jól konfigurálható tűzfal szoftver, aminek köszönhetően biztonságosabban használhatod a számítógépedet. Kezdőknek, illetve haladóknak is kedvező beállítási opciókkal is rendelkezik.

ZoneAlarm Pro Firewall

ZoneAlarm Pro Firewall Összefoglaló:

 • Tűzfal alkalmazás
 • több különleges beállítási lehetőség
 • Anti-keylogger funkció
 • alkalmazás felügyeleti szolgáltatás
 • szűrők, kizárások támogatása
 • Ingyenes változatban is elérhető
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ZoneAlarm Pro Firewall
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.8.1632021-04-08 ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.8.163 (0)
  A ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall nevű program segítségével biztonságosabban használhatod a számítógépedet. Beépített tűzfal […]
 • ZoneAlarm Free Firewall 15.8.1632021-04-08 ZoneAlarm Free Firewall 15.8.163 (0)
  A ZoneAlarm Free Firewall segítségével megvédheted a számítógépedet a hálózati behatolásoktól, rengeteg egyedi beállítást tesz […]
 • SpyShelter Firewall 12.42021-02-04 SpyShelter Firewall 12.4 (0)
  A SpyShelter Firewall egy rendkívül hatékony, megbízható tűzfal alkalmazás, amivel nem csak a hálózati behatolások állíthatóak meg, […]
 • ZoneAlarm Extreme Security 15.82020-07-09 ZoneAlarm Extreme Security 15.8 (0)
  A ZoneAlarm Extreme Security egy teljes körű védelemmel rendelkező igazán dinamikus eszközökkel kifejlesztett víruskereső, illetve […]
 • McAfee Stinger 12.2.0.2232021-04-06 McAfee Stinger 12.2.0.223 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]