Tűzfalak

GlassWire 3.3.664

A GlassWire egy hálózat figyelő, monitorozó, vele megtudhatod hogy melyik alkalmazásod hová csatlakozik, igény esetén azok blokkolhatóak. Ez a tűzfal program segít biztonságosabbá tenni a számítógépedet. Modern megjelenés rugalmas konfigurálhatóság jellemzi.

Ha biztonságosabban szeretnéd használni a számítógépedet, illetve tudni akarod hogy a korábban telepített alkalmazásaid hová csatlakoznak, mit is tesznek a háttérben, akkor javasolt egy megbízható tűzfal program telepítése. A GlassWire ötvözi az egyszerű használhatóságot a magas biztonsági beállítási lehetőségekkel, vele valós időben kísérheted nyomon az összes hálózati tevékenységet.

A rövid telepítés után, igény esetén néhány alapvető beállítást is végre lehet hajtani rajta, ezzel fokozható a megbízhatósága, természetesen már gyári konfigurációval is optimális, de akik ettől többre vágynak, további egyedi opciók biztosítottak. Amiben elsősorban jeleskedik a GlassWire tűzfalja az a valós időben történő hálózati aktivitás/útvonalak kilistázása. Külön monitorozni tudja a rendszer hálózati hozzáféréseit, de az utólagosan installált szoftvereket is támogatja.

GlassWire jelentések…

Az áttekinthető jelentésekben az adott elemre kattintva további információk is kinyerhetőek, az átvitt adatcsomagok mérete, a protokoll, a távoli számítógép IP címe. Ezekre rákeresve hamar megtudható hogy az biztonságos e vagy sem. Ezek a szakaszok szűkíthetőek egy adott intervallumra, kifejezetten ideális gyanús tevékenységek detektálására. Sajnos némi hátránynak számít, hogy a GlassWire ingyenes használata esetén néhány funkciója nem érhető el, itt nem korlátozhatóak a hozzáférési szintek. Akik áldoznak rá, megvásárolják értelemszerűen ezen opciók is elérhetővé válnak. További negatívum hogy jelenleg Magyar nyelven nem érhető el, de ez idővel változhat, mivel aktív fejlesztés alatt áll.

A GlassWire igen látványos, modern felülettel rendelkezik, akik igényt tartanak rá beépített skinekkel meg lehet azt változtatni. Amit még érdemes megemlíteni róla, hogy a telepítést követően a tűzfal szolgáltatása alapértelmezetten ki van kapcsolva, ezt mindenkinek magának kell aktiválni abban az esetben ha a PC-je nem tartalmaz hasonló jellegű védelmet. A GlassWire a hálózati adatforgalomról részletes jelentést biztosít.

Ingyenes megfelelőjeként a Comodo Firewall használható fel, ami további extra opciókat is szolgáltat. Ha a számodra bőven megteszi az operációs rendszered tűzfal szolgáltatása, akkor azt jobban testre tudod szabni a Windows Firewall Control segítségével. A hálózati adatforgalom teljes körű monitorozására a Wireshark a legjobb ingyenes választás.

A GlassWire segítségével valós időben tudod nyomon követni a hálózati adatforgalmadat, azok folyamatra bontva tovább elemezhetőek. Igény esetén tűzfalat is biztosít. „Free módban” néhány funkciója nem érhető el.

GlassWire

GlassWire összefoglaló:

 • Hálózat figyelő alkalmazás
 • tűzfal szolgáltatás
 • folyamatokra bontható jelentések
 • a fizetős változat egyéni blokkolásokat is támogat
 • valós idejű jelentések
 • skinezhető felület
 • protokoll alapján szolgáltatott jelentések
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.glasswire.com/
GlassWire Letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
GlassWire
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 49,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wireshark 4.2.42024-03-28 Wireshark 4.2.4 (0)
  A Wireshark egy mindenre kiterjedő professzionális hálózati analizátor szoftver ami képes minden a háttérben meghúzódó kapcsolat […]
 • Wireshark Portable 4.2.42024-03-28 Wireshark Portable 4.2.4 (0)
  A Wireshark Portable nevű Free alkalmazás segítségével könnyebbé teheted a telepített víruskeresőd munkáját, neki köszönhetően az […]
 • NetBalancer 12.3.1.36962024-02-13 NetBalancer 12.3.1.3696 (0)
  A NetBalancer segítségével figyelheted hálózati aktivitásodat, igény esetén azok prioritását, hozzáférési szabályait is konfigurálni […]
 • SysGauge 10.6.182024-03-21 SysGauge 10.6.18 (0)
  A SysGauge rendszer informálója egy korszerű Windows analizáló szoftver amivel rengeteg adat gyűjthető a szoftveres jellemzőkről. A […]
 • NetLimiter Pro 5.3.8.02024-02-25 NetLimiter Pro 5.3.8.0 (0)
  A NetLimiter Pro egy hálózati forgalom figyelő, adminisztráló és kontrolláló szoftver egyben, vele akár szálanként lebontva tudod […]

Szólj hozzá