Mysecuritywin szoftverek - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Mysecuritywin

 • Az Xvirus Personal Firewall egy kis erőforrással rendelkező tűzfal alkalmazás, amivel biztonságosabbá teheted a számítógépedet. Nem csak védettséget biztosít a gyanús behatolási kísérletek ellen, hanem valós időben monitorozhatóak a hálózati tevékenységek, szükség esetén tiltani is lehet.

  Xvirus Personal Firewall 4.5.0.0

  Az Xvirus Personal Firewall egy kis erőforrással rendelkező tűzfal alkalmazás, amivel biztonságosabbá teheted a számítógépedet. Nem csak védettséget biztosít a gyanús behatolási kísérletek ellen, hanem valós időben monitorozhatóak a hálózati tevékenységek, szükség esetén tiltani is lehet.

  olvasd tovább...

 • Az Xvirus Personal Guard valósidejű védelmet biztosító antivírus program amellyel felkutathatóak a trójai, Malware, illetve egyéb fenyegetéseket jelentő alkalmazások. Rendkívül kis mérettel és erőforrás igénnyel rendelkezik.

  Xvirus Personal Guard 6.0.5.0

  Az Xvirus Personal Guard valósidejű védelmet biztosító antivírus program amellyel felkutathatóak a trójai, Malware, illetve egyéb fenyegetéseket jelentő alkalmazások. Rendkívül kis mérettel és erőforrás igénnyel rendelkezik.

  olvasd tovább...

 • Az Xvirus System Cleaner egy speciális karbantartó szoftver ami a takarítási feladatokat privát megközelítésből hajtja végre. Pucolja a böngészők előzményeit, a regisztrációs adatbázist. Kézzel választható ki hogy mit vegyen figyelembe. A Rendszer visszaállítási pontok adminisztrálására is képes.

  Xvirus System Cleaner 2.1

  Az Xvirus System Cleaner egy speciális karbantartó szoftver ami a takarítási feladatokat privát megközelítésből hajtja végre. Pucolja a böngészők előzményeit, a regisztrációs adatbázist. Kézzel választható ki hogy mit vegyen figyelembe. A Rendszer visszaállítási pontok adminisztrálására is képes.

  olvasd tovább...