Windows Firewall Notifier: Windows tűzfal konfiguráló program

Windows tűzfalat használók számára használható plusz funkciókat biztosító szoftver a Windows Firewall Notifier, amivel néhány hozzáadott eszközt lehet kipróbálni ha konfigurálnád a tűzfaladat, illetve hozzá szeretnél férni az általa létrehozott eseménynaplókhoz.

Ingyenes, még telepíteni sem szükséges, viszont remek eszköz lehet ha ki szeretnéd bővíteni a Windows tűzfal által biztosított funkciók listáját, sokkal grafikusabban szeretnéd biztonságosabbá tenni a Windows rendszert. A szoftverrel meg tudod tekinteni, hogy mik azok a szolgáltatások amiket korábban hozzáadtál, esetleg hozzá lett adva azokhoz a kizárási listákhoz amik korlátlanul tudnak hozzáférni az internethez. Ezeket így egyszerűbben tudod a tűzfalat konfigurálni. Hálózat figyelővel is rendelkezik amivel ki tudod listázni az összes aktív hálózati tevékenységet, haladók számára remek lehetőség, hogy egy ismeretlen hálózati tevékenységet fel lehessen ismerni, blokkolni. A Windows Firewall Notifier Sajnos Magyar nyelv nélkül maradt, megfelelő alap ismeret birtokában a szoftver egyszerűen használható. Tartalmat néhány szín beállítást amivel a kinézete módosítható.

A Windows Firewall Notifier minden Windows rendszeren futtatható, ez Windows 10 esetén is hiba nélkül zajlik. Az ingyenesen használható tűzfal beállító, kiegészítő szoftver innen szerezhető be.

Windows Firewall Notifier – konfiguráló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows Firewall Notifier: Windows tűzfal konfiguráló program
Szerző
Leírás
A Windows Firewall Notifier egy konfiguráló alkalmazás amit a Windows tűzfalhoz tudsz felhasználni.

Kapcsolódó szoftverek