A Windows Firewall Notifier konfigurálóval kibővítheted a Windows tűzfal funkcióit

A Windows tűzfal rendszert használóknak egy mindenképp javasolt alkalmazás amivel a haladó ismeretekkel rendelkezők sokkal több beállítást és információhoz férhetnek hozzá amivel biztonságosabban használható az operációs rendszer. A Windows Firewall Notifier ingyenes program.

A Windows rendszer által elérhető tűzfal kiegészítő kezdők, illetve haladó ismeretekkel rendelkezőnek viszonylag kevés beállítást tartalmaz. Minimális információt kapunk a háttérben történő hálózati tevékenységekről, több időt igényel, hogy egy esetleges nem biztonságos hálózati aktivitásáról megszerezzük azokat az információkat amivel nem biztonságos státusszal jellemezhetjük. Egyre jobb teszt eredményeket kapnak így a felhasználók száma is jelentős mértékben az operációs rendszer szolgáltatásnak a használatának az irányába orientálódik.

Különleges Windows tűzfal konfiguráló

A Windows Firewall Notifier egy konfiguráló amivel több hálózati statisztika, rendszer információ listázható ki, illetve felhasználóbarát módszerrel lehet egyéb fontos beállításokat elvégezni ha az alapértelmezett beállítások módosítása fontos hogy egy biztonságos operációs rendszert futtathassunk.

Áttekinthetőek a házirend szabályok, módosítani lehet, illetve törölhetőek azok amik a rendszeren futtatott programjaink hibái működését válthatják ki. A szoftver az ismeretlen manuális blokkolást igénylő házirend beállítások létrehozását is egy felhasználókat előtérbe helyező módszerrel lehet létrehozni. A Windows Firewall Notifier innen szerezhető be.

Windows Firewall Notifier – konfiguráló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Windows Firewall Notifier konfigurálóval kibővítheted a Windows tűzfal funkcióit
Szerző
Leírás
Windows tűzfal konfiguráló alkalmazás amivel számos extra funkciót kaphatunk. Windows Firewall Notifier...

Kapcsolódó szoftverek