Tűzfal szabály szerkesztő eszközzel futtatható a Windows Firewall Control

Több előre integrált szolgáltatással használható konfiguráló amivel a Windows tűzfal funkcionalitását tudjuk kibővíteni. A Windows Firewall Control ingyenesen használható. A szoftver profilosan futtatható, a létrehozott paraméterek importálhatóak, illetve exportálhatóak.

A szoftver egy Windows tűzfal felhasználóknak beszerezhető program amivel profil definícióval tudunk a Windows rendszeren elvégzendő munkafolyamatokhoz hatékony tűzfal szabályokat készíteni.

A Windows Firewall Control egy Magyar nyelvű akár alapvető ismerettel rendelkező felhasználóknak is optimális beállítás felülettel lehet profilos tulajdonságokkal szűrési definícióval használni.

A konfiguráló szoftver tűzfal jellemzőit akár jelszóval titkosíthatjuk, ahhoz a számítógép tulajdonosa tud csak hozzáférni.

Tűzfal szabályok készítéséhez, módosításához

A program tűzfal szűrő profilokat is tartalmaz ami magas, közepes, illetve nincs szűrő tulajdonságokkal indítható el.

Egy szabálykezelő indítópanelt is biztosít ahol csoportokat lehet készíteni, házirend szabályokat. Szolgáltatás, illetve távoli cím szerint tudja kilistázni a hálózati szabályokat ahol módosíthatóak, újakat lehet létrehozni, illetve törölhetőek amikből duplikált profilokat hoztunk létre.

A szoftver egy rengeteg egyéni funkcióval használható konfiguráló program ami a Windows tűzfal paramétereinek kibővítéséhez futtatható. A Windows Firewall Control eszköze a tűzfal szabályok importálásához, illetve exportáláshoz hatékony ingyenes konfiguráló innen szerezhető be.

Windows Firewall Control – Konfiguráló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Tűzfal szabály szerkesztő eszközzel futtatható a Windows Firewall Control
Szerző
Leírás
Hatékony tűzfal konfiguráló program amivel akár egyedi tűzfal szabályokat lehet létrehozni. A Windows Firewall Control tűzfal konfiguráló szabályai importálhatóak, illetve akár exportálhatóak.

Kapcsolódó szoftverek