PeerBlock 1.2.0 R693

A PeerBlock egy teljesen ingyenesen bárki számára beszerezhető nagyon egyszerűen használható tűzfal program, aminek a használatával sokkal biztonságosabban tudod a későbbiekben a gépedet használni. Alapvető beállítást igényel csak, Port, HTTP, FTP protokoll szerinti konfigurálási lehetőségekkel. Free alkalmazás.

A számítógépeden használt víruskereső, eltávolító program munkáját tudod megkönnyíteni ezzel a teljesen ingyenesen használható tűzfal programmal, ami a hasonló alkalmazásokkal ellentétben némileg más megközelítést vesz figyelembe a biztonságosabb Windows állapot eléréshez. A PeerBlock csekély erőforrás igénnyel rendelkezik.

A PeerBlock letöltése, majd a telepítése után a program beszerez egy úgynevezett IP címlistát, amik között több igen kártékony hozzáférési metódus, vírusfertőzés lett regisztrálva korábban, ennek köszönhetően a későbbiekben nem kell manuálisan hozzáadni ilyen jellegű blokkolásokat, természetesen ha szükséges ez is lehetséges. A szoftver kezelőfelülete remek, jól navigálható, csak néhány talán a legfontosabbnak számító beállítást tartalmazza.

A program a csekély méretével ellentétben tartalmaz minden olyan funkciót amit egy tűzfal szoftvertől elvárhatunk. Az esetleges eseményeket el tudja tárolni azt vissza lehet keresni ha szükséges.

PeerBlock: Előnyök, hátrányok

A PeerBlock mellett előnyös, illetve hátrányos tulajdonságokat is fel lehet hozni, pozitív jellemző hogy nagyon egyszerűen lehet konfigurálni, az installálása után néhány lépésben használhatóvá válik. Az sem hátrány, hogy teljesen ingyenes. Negatívum, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, néhány egyedi védelmi mód nem fedezhető fel benne. Ezektől talán el lehet tekinteni.

Ha esetleg mégsem nyerné el a tetszésedet, helyette használhatod még a simplewall, vagy a GlassWire nevű alkalmazást, az esetükben is szintén az egyszerűség, könnyen konfigurálhatóság volt a legfőbb szempont. Programok manuális blokkolásához.

A PeerBlock a fizetős tűzfal szoftverekkel ellentétben biztosít minden olyan funkciót, amivel sokkal biztonságosabban használhatod a Windows rendszeredet. Speciális blokkolási lehetőségekkel. Igen csekély erőforrás igénnyel rendelkezik. Mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik egy ingyenes remekül használható tűzfalt keresnek.

PeerBlock

PeerBlock Összefoglaló:

 • Tűzfal program
 • IP cím szerinti tiltási lehetőségek
 • könnyen konfigurálható
 • testre szabható megjelenés
 • protokoll szerinti beállítások
 • csekély erőforrás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: peerblock.com 

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PeerBlock
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Fort Firewall 3.5.62022-03-19 Fort Firewall 3.5.6 (0)
  A Fort Firewall egy ingyenes tűzfal program Windows rendszerre amivel különleges szűrőket, kizárásokat, illetve engedélyező listákat […]
 • simplewall (Wfp Tool) 3.6.32022-05-11 simplewall (Wfp Tool) 3.6.3 (0)
  A simplewall (Wfp Tool) egy rendkívül kis méretű, egyszerűen használható tűzfal program Windows-ra. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • simplewall Portable 3.6.32022-05-11 simplewall Portable 3.6.3 (0)
  A simplewall Portable egy egyszerű, átlátható tűzfal program, amivel konfiguráltan, biztonságosabban tudsz böngészni, internetes […]
 • ZoneAlarm Free Firewall 15.8.2002022-05-10 ZoneAlarm Free Firewall 15.8.200 (0)
  A ZoneAlarm Free Firewall segítségével megvédheted a számítógépedet a hálózati behatolásoktól, rengeteg egyedi beállítást tesz […]
 • Free Firewall 2.6.12022-03-08 Free Firewall 2.6.1 (0)
  A Free Firewall egy kis méretű csekély erőforrás igénnyel rendelkező tűzfal program, aminek köszönhetően sokkal biztonságosabban […]