Sophos Home 3.4.0

A Sophos Home megoldásának minden olyan számítógépen helye van akiknek a tulajdonosa biztonságban akarja tudni az adatait, meg szeretné védeni a Windows rendszert a vírusoktól. A szoftver rengeteg extrával el van látva, webes felületről figyelemmel kísérhető statisztikai adatok, illetve konfigurálhatóság. Trójai, Malware, Keylogger, Anti-Exploit, Ransomware, fertőzéseket tart távol, Web védelemmel is rendelkezik. Free alkalmazás.

Ha most kipróbálod az alábbi víruskereső szoftvert, ingyenesen egy hónapig a teljes terméket használhatod, hogy sokkal biztonságosabban használhasd a számítógépedet. A Sophos Home rengeteg extra védelmi réteggel rendelkezik.

A Sophos Home letöltése után a szoftver telepítését követően egy gyors víruskeresésbe kezd, majd eltávolítja azokat a veszélyes fájlokat amik vírusokat tartalmaznak. Számos kártékony tartalom ellen tud védelmet nyújtani, ilyen a Trójai, Malware, Keylogger, Anti-Exploit, Ransomware kártevők felismerése és az azok eltávolítása.

Modern víruskereső kiegészítő Windows rendszerre a Sophos Home

A szoftver a Sophos Home a hasonló víruskereső szoftverekkel összehasonlítva egy merőben új megoldást kínál, ahol a legfontosabb beállítások, illetve a statisztikai összetevők nem a felületéről érhetőek el hanem böngészőből. Itt konfigurálható, illetve tekinthetőek át a korábbi tevékenységek. Amire viszont felhívjuk a figyelmet, hogy a szoftver letöltése regisztrációhoz van kötve, ez viszont nem sok időt igényel. A Böngésző felületről elérhető statisztikai adatok rendszerezetten, modul szerint érhetőek el, így a kezelhetősége is igen barátságos. A Tűzfal kiegészítője az alap védelmen kívül Web védelmet is tartalmaz amit akár szülői felügyeleti szolgáltatás keretein belül is használhatsz.

A Sophos Home akár hálózatban is használható, ebből adódóan akár több gépre is feltelepíthető, majd távolról kísérhető nyomon az előzőleg ismertetett módszerrel a statisztikák, illetve konfigurálható a szoftver.

Ingyenes, szerényebb funkciókkal rendelkező megfelelője a Crystal Security vagy a Kaspersky Free. Az utóbbi igen népszerű, illetve hatékony kártevő felismeréssel rendelkezik.

A Sophos Home egy prémium víruskereső szoftver amivel rengeteg kártékony tartalomtól védheted meg a számítógépedet. A szoftver beállításai, illetve az aktuális státuszáról Webes felületen tudsz tájékozódni. Regisztrálni kell.

Sophos Home Összefoglaló:

 • Víruskereső szoftver

  Sophos Home

 • webes felületről elérhető beállítások
 • számos veszélyes kártevő ellen véd
 • távoli felügyeleti szolgáltatások
 • egyszerű használat
 • Premium változatban 30 napig áll rendelkezésre
 • szülői felügyeleti szolgáltatás
 • web védelem
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://home.sophos.com/hu-hu.aspx

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Sophos Home
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • McAfee Stinger 12.2.0.3322021-10-11 McAfee Stinger 12.2.0.332 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]
 • HitmanPro.Alert 3.8.14.9072021-07-10 HitmanPro.Alert 3.8.14.907 (0)
  A HitmanPro.Alert egy rendkívül hatékony, magas kártevő felismerési aránnyal biztosított Malware, trójai kereső és eltávolító […]
 • Immunet Protect Free 7.3.122021-01-08 Immunet Protect Free 7.3.12 (0)
  Az Immunet Protect Free egy felhő alapon futtatható víruskereső és eltávolító program. A szoftver támogatja, hogy a keresések során […]
 • ClamAV 0.102.42020-07-16 ClamAV 0.102.4 (0)
  A ClamAV egy multi platformos igen hatékony víruskereső, eltávolító szoftver, amivel a legkártékonyabb fertőzések távolíthatóak el. A […]
 • Wise Anti Malware 2.2.1.1102018-12-26 Wise Anti Malware 2.2.1.110 (0)
  A Wise Anti Malware nevű szoftverrel egy ingyenes Trójai, Malware, Adware kereső szoftvert próbálhatsz ki ami néhány alapvetőbb […]