Wise Anti Malware 2.2.1.110

A Wise Anti Malware nevű szoftverrel egy ingyenes Trójai, Malware, Adware kereső szoftvert próbálhatsz ki ami néhány alapvetőbb karbantartási feladatot is el tud végezni. A víruskereső szoftver több speciális keresési módszert is lehetővé tesz, ahol valós idejű védelemmel tud szembe szállni az ismeretlen, gyanús folyamatok ellen. Karbantartáskor a böngészőket, a Registryt, illetve az átmeneti mappákat veszi figyelembe. Free alkalmazás.

Egy új, de mindenképp ígéretes víruskereső, eltávolító alkalmazás a Wise Anti Malware, amit teljesen ingyenesen lehet kipróbálni bárki számára. A valós idejű védelmet biztosító szoftverrel Trójai, Malware, Adware fertőzéseket lehet felkutatni, majd azt eltávolítani. Windows karbantartó funkcióval.

A Wise Anti Malware letöltését követően a szoftver egy a fejlesztő termékeihez hasonlító megjelenéssel bíró kezelőfelületen teszi lehetővé, hogy a gépedet át tudd vizsgálni kártékony alkalmazások átkutatásának a céljából.

Wise Anti Malware: választható víruskeresési lehetőségek:

A Wise Anti Malware szinte minden szituáció esetén maximális eredményeket tud biztosítani, erről a választható keresési lehetőség gondoskodik. Természetesen a legjobb ha az első használat alkalmával teljes kereséseket alkalmazunk. A szoftver a megtalált vírusokat, kémprogramokat automatikusan karanténozni tudja, így gondoskodik a biztonságosabb Windows állapotról.

A Wise Anti Malware nem csak víruskeresésre használható, néhány fontos karbantartási funkció is felfedezhető, ahol a böngészőket, a regisztrációs adatbázist, illetve az átmeneti mappákat lehet tisztítani, így még plusz teljesítményt is ki tudsz hozni a gépedből. A Wise Anti Malware beállításainál a víruskeresés, illetve a karbantartó funkció konfigurálható.

A Wise Anti Malware egyetlen negatív tulajdonsága, hogy még Magyar nyelven nem érhető el, ez idővel változhat.

Víruskeresőként, az alternatívájaként választhatod a GridinSoft Anti-Malware vagy a Malwarebytes Anti-Malware megoldása, ami igen népszerű. Az Amiti Antivirus Magyar nyelven is futtatható.

A Wise Anti Malware egy viszonylag új víruskereső, eltávolító szoftver, aminek az egyik különlegessége hogy karbantartóként is használható. Ez a funkciója a regisztrációs adatbázis, a böngészők, illetve az átmeneti mappákhoz vehető igénybe. Ingyenes változat.

Wise Anti Malware

Wise Anti Malware Összefoglaló:

 • Víruskereső, eltávolító alkalmazás
 • valós idejű védelem
 • manuális keresési opciók
 • karbantartó funkció
 • registry tisztító
 • böngésző tisztító
 • speciális beállítási lehetőségek az igényhez igazított használat érdekében
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Wise Anti Malware
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.010 Beta2021-10-04 HDCleaner Portable 2.010 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • HiBit Uninstaller 2.6.202021-10-03 HiBit Uninstaller 2.6.20 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • HiBit Uninstaller Portable 2.6.202021-10-03 HiBit Uninstaller Portable 2.6.20 (0)
  A HiBit Uninstaller Portable egy rendkívül hatékony, speciális funkciókkal biztosított telepítést nem igénylő programeltávolító […]
 • AVG Anti-Virus Free 21.8.32022021-09-30 AVG Anti-Virus Free 21.8.3202 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • TweakPower 2.001 Beta2021-09-21 TweakPower 2.001 Beta (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]