GridinSoft Anti-Malware 4.2.42

A GridinSoft Anti-Malware nevű víruskereső alkalmazással felkutathatod a Trójai, Malware, Keylogger, Adware, Spyware, illetve egyéb számos ma elterjedt kártevő variációkat magas felismerési arány mellett. A szoftver proaktív védelmet is biztosít a rendszerindítás pillanatában képes a kártékony alkalmazásokat detektálni. Magyar nyelvű.

Igen magas felismerési aránnyal jellemezhető víruskereső és eltávolító alkalmazás az GridinSoft Anti-Malware ami számos olyan különleges szolgáltatással bír, aminek köszönhetően sokkal biztonságosabbá tehető az operációs rendszer. Emellett könnyen használható, sőt Magyar nyelvi támogatással is bír.

A GridinSoft Anti-Malware letöltése után a telepítés befejeztével a gépet sem szükséges újraindítanod, azonnal elvégzi az adatbázis frissítését. A program több keresési módszert is biztosít, ahol gyors, illetve mélyreható vizsgálat szerinti profilt választhatsz. Természetesen itt időzítéseket is alkalmazhatsz. Ha egy adott fájlról előre tudod, hogy arra téves riasztást fogsz kapni, azt kizáráshoz lehet adni. Alkalmas még arra hogy a cserélhető adathordozóidat, vagy adott mappák tartalmát analizáld.

GridinSoft Anti-Malware – támogatott funkciók:

A GridinSoft Anti-Malware elsősorban Trójai, Malware, Adware, Keylogger, Spyware és egyéb még korábban nem detektált fertőzés esetén nyújt teljes körű megoldást. Az esetlegesen talált fertőzéseket, automatikusan a karanténba tudja mozgatni, azokról olyan információt is biztosít, ami arról tud tájékoztatni, hogy milyen fertőzésről van szó.

Az eszközök menüponton belül az esetlegesen fertőzött böngészőket lehet alapállapotba tenni, itt megtekinthetőek a korábbi vizsgálati eredmények. A beállításoknál bármikor készíthetsz rendszer visszaállítási pontokat.

A GridinSoft Anti-Malware az egyszerűséget, hatékonyságot és a garantált eredményeket tartja szem előtt.

Helyette választhatod még a Trojan Killer, vagy a Zemana AntiMalware nevű víruskeresőt, esetleg a SpyHunter megoldását, ami Spyware fertőzések megszüntetéséhez az egyik leghatékonyabb szoftver.

A GridinSoft Anti-Malware egy prémium víruskereső és eltávolító szoftver, amivel időzítetten, több keresési módszer figyelembevételével számolhatod fel az esetleges fertőzéseket. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe. Magyar nyelvű.

GridinSoft Anti-Malware

GridinSoft Anti-Malware Összefoglaló:

 • víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • egyszerű használat
 • Trójai, Malware, Keylogger, Adware, Spyware fertőzések eltávolításához
 • időzíthető keresések
 • kizárások támogatása
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://anti-malware.gridinsoft.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
GridinSoft Anti-Malware
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Zemana AntiMalware Portable 2.21.2.4652016-08-13 Zemana AntiMalware Portable 2.21.2.465 (1)
  A Zemana AntiMalware Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő felhő alapon is futni képes víruskereső és eltávolító alkalmazás. […]
 • SpyHunter 5.12.21.2722022-01-25 SpyHunter 5.12.21.272 (9)
  A SpyHunter segítségével Spyware, illetve Adware mentesen tarthatod a számítógépedet, a prémium vírusirtó rengeteg különleges […]
 • SuperAntiSpyware 10.0.12082020-08-28 SuperAntiSpyware 10.0.1208 (0)
  A SuperAntiSpyware egy magas felismerési aránnyal rendelkező kémprogram kereső szoftver ami mint a nagyok esetében ő is valósidejű […]
 • K7 Total Security 16.0.07792022-08-14 K7 Total Security 16.0.0779 (0)
  A K7 Total Security egy teljes körű víruskereső és eltávolító szoftver amivel azonnal megtalálhatóak a veszélyes, kártékony kódok. Az […]
 • K7UltimateSecurity 16.0.07792022-08-14 K7UltimateSecurity 16.0.0779 (0)
  A K7UltimateSecurity egy univerzális víruskereső és eltávolító alkalmazás amivel maximálisan biztonságosabbá tehető a Windows […]