Zemana AntiMalware Portable 2.21.2.465

A Zemana AntiMalware Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő felhő alapon is futni képes víruskereső és eltávolító alkalmazás. A szoftver opcionálisan valós idejű védelmet is nyújt, időzíthetőek a keresések, az egyszerű használatából adódóan kezdőknek ideális választás. Adware, Trójai, Malware, Rootkit, Bootkit és egyéb nemkívánatos fertőzések felszámolásához. Magyar nyelvű.

A címben szereplő alkalmazás, ( Zemana AntiMalware Portable) a népszerű víruskereső és eltávolító szoftver telepítést nem igénylő változata, ami sokkal rugalmasabb lehetőségeket biztosít, sőt akár több gépen is kezdeményezhetsz vele víruskereséseket.

A Zemana AntiMalware Portable letöltése után csak gyakorlatilag el kell indítanod, ezután a szoftver azonnal használható állapotba kerül. A program alapértelmezés szerint támogatja a Magyar nyelvet, de lehetséges, hogy azt a beállításoknál kézzel kell hogy kiválaszd az első indítást követően.

A Zemana AntiMalware Portable víruskeresés estén okos, vagy mindenre kiterjedő vizsgálatokat is tud kezdeményezni. Természetesen adott fájlok elemzését is támogatja, azt csak egyszerűen a felületére kell húzni. Ezt felhő alapon is meg tudja valósítani, ami a magasabb felismerési arány biztosításághoz elengedhetetlen.

A beállításoknál külön engedélyezhető a valós idejű védelem, kizárásokhoz adhatsz olyan fájlokat amikről előre tudod, hogy téves riasztást fogsz rá kapni. Készíthetsz vele rendszer visszaállítási pontot is. Közvetlenül ezen a területen van arra lehetőséged, hogy megadd a számára, hogy mit tegyen az esetlegesen fertőzésre utaló fájlokkal, azt törölni, vagy a karanténba is tudja helyezni. A Zemana AntiMalware Portable telepíthető változatban is beszerezhető a kínálatunkból.

A szoftver védelmet nyújt a Trójai, Malware, Adware, Rootkit, Bootkit és egyéb még kevésbé elterjedt vírusfertőzések ellen.

Telepítést nem igénylő megfelelőjeként használhatod még a Panda Cloud Cleaner Portable, vagy a herdProtect Portable nevű programot, az utóbbi egyszerre több víruskereső motort is használ, azt felhő alapon.

A Zemana AntiMalware Portable egy hordozható víruskereső és eltávolító program, ami fel tudja ismerni és el is távolítja a Trójai, Malware, Adware, Rootkit, Bootkit kártevőket. Opcionálisan felhő alapon is tud kereséseket kezdeményezni. Természetesen Magyar nyelven is tud. A telepíthető változatával összehasonlítva néhány funkciója nem érhető el.

Zemana AntiMalware Portable

Zemana AntiMalware Portable Összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • való idejű védelem
 • több keresési lehetőség
 • Trójai, Malware, Adware, Rootkit, Bootkit fertőzésekhez…
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://zemana.com/AntiMalware

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Zemana AntiMalware Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
13,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • GridinSoft Anti-Malware 4.2.922023-09-15 GridinSoft Anti-Malware 4.2.92 (0)
  A GridinSoft Anti-Malware nevű víruskereső alkalmazással felkutathatod a Trójai, Malware, Keylogger, Adware, Spyware, illetve egyéb […]
 • K7 Total Security 16.0.10452023-09-23 K7 Total Security 16.0.1045 (0)
  A K7 Total Security egy teljes körű víruskereső és eltávolító szoftver amivel azonnal megtalálhatóak a veszélyes, kártékony kódok. Az […]
 • Protegent Antivirus 10.62020-12-31 Protegent Antivirus 10.6 (0)
  A Protegent Antivirus egy felhő alapú víruskereső és eltávolító alkalmazás amivel a számítógépekre nem biztonságosnak számító vírusok […]
 • Zemana AntiMalware 2.21.2.4652016-08-13 Zemana AntiMalware 2.21.2.465 (0)
  A Zemana AntiMalware nevű alkalmazás segítségével meg tudod tisztítani a számítógépedet a trójai, Malware és egyéb veszélyforrásokat […]
 • TDSSKiller 3.1.0.92015-12-16 TDSSKiller 3.1.0.9 (0)
  A TDSSKiller Rootkitek illetve Malware fenyegetések felszámolásának nagymestere amit még telepíteni sem kell, azonnal tájékoztat a […]