Farbar Recovery Scan Tool (FRST): No install ingyenes víruskereső szoftver…

A telepítés nélkül használható víruskereső szoftverrel rengeteg ma elterjedt, kártékony tartalmat tudsz felkutatni igényhez igazított konfiguráció szerint. A Farbar Recovery Scan Tool (FRST) leghasznosabb jellemzője, hogy gyors, illetve magas felismerési aránnyal rendelkezik.

Biztonságosabban használatod a számítógépedet, ha néha a telepített víruskereső alkalmazásod hatékonyságát kiegészíted egy plusz szoftverrel. Itt az ingyenes Farbar Recovery Scan Tool, amit még telepítened sem kell, viszont elég alapos hogy a legjobban beágyazódó kártevőket is detektálni tudja, illetve eltávolítsa. A szoftver használata csak annyiból tevődik össze, hogy az indítása után konfiguráld, majd indítsd el. Keres a fájljaid között, a Registry bejegyzések, illetve az illesztőprogramok között olyan tartalmakat amik veszélyesek, csak biztonsági problémákat okozhatnak. A program automatikusan detektálja, majd eltávolítja azt. Hasznos hogy egy igen részletes jelentést tud azokról szolgáltatni, ahol néhány alapvető rendszer információt is megjelenít. Ezt a lehetőséget inkább haladó ismeretekkel rendelkezők tudnak hasznosítani. Tájékoztat a Windows biztonsági szintjéről. Ha ki szeretnéd próbálni, a szoftver innen szerezhető be, mint korábban említettük hordozható változatban.

A Farbar Recovery Scan Tool kezelőfelülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Farbar Recovery Scan Tool (FRST): No install ingyenes víruskereső szoftver…
Szerző
Leírás
Ingyenes, telepítést nem igénylő víruskereső szoftver - Farbar Recovery Scan Tool

Kapcsolódó szoftverek