ZHPCleaner: Kiváló kártevő eltávolító alkalmazás

Rengeteg veszélyes kártevőt tud eltávolítani a számítógépre installált programokhoz integrálódott összetevők közül. A ZHPCleaner néhány lépésben tud eredményt biztosítani. A böngészőhöz kéretlenül hozzáadott kiegészítőihez is támogatott.

A szoftver egy szerényebb funkciókkal rendelkező kártevő eltávolító amivel számos olyan veszélyes kártevő, vírus, kéretlen kiegészítő kutatható fel, illetve törölhető amikre nagy valószínűséggel nem tartunk igényt, illetve csak biztonsági problémákat okozhat az idő folyamán. A ZHPCleaner hatékony használata csak három fontos lépésből áll.

Kéretlen eszköztárak eltávolításához

A szoftver beszerzése után csak el kell indítani majd a felhasználói felületen a keresés paranccsal azonnal kezdeményezhető a kártevők felkutatása. Az alkalmazás a víruseltávolító szoftverektől sokkal gyorsabban tud teljes kereséseket elvégezni. Ha tartalmazott a számítógép valamilyen kártevőt, azt a program le tudja törölni. Itt több módszer választható ki attól a helyzettől függően, hogy az milyen biztonsági kockázatokat hordoz magában.

Az utolsó mozzanatban egy jelentést lehet megtekinteni arról hogy volt e fertőzés és mely feladatot végezte el. A program böngészőhöz is használható, számos kéretlenül települő beépülőt detektál, illetve távolít el teljes mértékben. Az ingyenes verzióját innen lehet letölteni.

ZHPCleaner – víruseltávolító


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ZHPCleaner: Kiváló kártevő eltávolító alkalmazás
Szerző
Leírás
Szabadon kipróbálható víruskereső szoftver, kéretlen böngésző kiegészítők eltávolításához. ZHPCleaner

Kapcsolódó szoftverek