Protegent 360: víruskereső, tűzfal program

Professzionális védelmet tud biztosítani azoknak akik Windows operációs rendszert használnak, egyetlen programmal szeretnék vírusmentesen tartani a számítógépüket, illetve megvédeni a számítógépes hálózatukat. A vírusirtó program több igen hasznos tools-al is rendelkezik. Ilyen a Protegent 360 szülői felügyeleti szolgáltatása, proaktív védelmi lehetőségek, web szűrő, választható keresési módszerek.

Egy tűzfalat, illetve víruskeresőt is tartalmazó alkalmazás amivel a kártevők felkutatása a szokásos objektum meghatározási módszeren kívül időzítve is történhet. Jelentős fejlesztés áll mögötte mivel igen magas felismerési aránnyal ismeri fel a kémprogramokat, illetve az egyéb olyan ártevőket amik kárt okozhatnak.

Korszerű tűzfal

A Protegent 360 egy a hagyományostól eltérő, nem átlagos tűzfallal is rendelkezik, amit speciális szűrési feladatokra is fel lehet használni, itt több előre definiált módszer szerint képes sokkal biztonságosabbá, barátságosabbá tenni a mindennapokat. Szülői felügyeleti szolgáltatással is el van látva így erre sem szükséges szoftvert használni.

Néhány funkcionális hiányosságtól eltekintve megéri használni mivel rengeteg plusz lehetőség próbálható ki, ezek bármikor hasznosak tudnak lenni. A vírusirtó, tűzfal kombinációt tartalmazó program innen szerezhető be. Ingyenesen időkorlátozással használható.

Protegent 360 – víruskereső


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Protegent 360: víruskereső, tűzfal program
Szerző
Leírás
Protegent 360 - Prémium víruskereső szoftver tűzfal szolgáltatással.

Kapcsolódó szoftverek