Protegent 360 10.3.0.0

A Protegent 360 a lehető legszéleskörűbb védelmet biztosítja a számítógéped számára ahol védelmet nyújt a vírusok, trójai, Malware fertőzések ellen. Tartalmaz egy fejlett tűzfal kiegészítőt, webszűrő szolgáltatással ami a leginkább bosszantó tartalmak ellen is megoldást kínál. Szülői felügyeleti szolgáltatással, DDos védelemmel. A víruskeresőjét igen profin, széleskörűen lehet konfigurálni, időzíteni. Proaktív védelmi modulokkal.

A szoftverrel igen hatékonyan a PC teljesítményének a megőrzése mellett tudod vírus mentesen tartani a számítógépedet, eltávolítani róla minden kártevőt. A Protegent 360 víruskeresője tűzfallal is rendelkezik.

A Protegent 360 letöltése után a telepítésének az utolsó lépéseként a szoftver frissíti az adatbázisát, majd elsőként kezdeményezhető egy teljes vírus vizsgálat. Igen gyorsan eredményeket tud elérni, azt egy áttekinthető listán adott védelmi modul szerint jeleníti meg. Alap esetben túl sok tennivaló nincs, a szoftver teljesen önállóan képes a kereséseket végrehajtani, azt időzíteni lehet, adott objektumokra szorítkozhatunk ha gyanús fájllal van dolgunk. A Protegent 360 víruskereséshez, tűzfalként is használható, az utóbbi esetén manuálisan is konfigurálható, hogy mely szolgáltatásokra van szükségünk a maximális védelmi szinthez. Tartalmaz szülői felügyelet, web szűrőket, adott oldalak blokkolásához. Itt egy teljesen automatikusan hozzáadott listát vesz figyelembe.

A Protegent 360 ezen a területen mindenképp említésre méltó, mivel itt külön kategória szerint lehet kiválasztani, hogy milyen tartalmakat nem szeretnénk megtekinteni. Szerencsére hatalmas kategóriával rendelkezik. A proaktív védelem keretein belül figyelemmel kísérhetőek a cserélhető adathordozók, ahol szintén profin véd a kártékony tartalmaktól.

A Protegent 360 a legtöbb védelmi rendszere a Windows rendszeren áll rendelkezésre, de azt képes felhő alapú technológiával kiegészíteni, így jelentős erőforrás takarítható meg ezzel.

Az egyetlen negatívum, hogy kereskedelmi termék, ingyenesen a McAfee Stinger választható helyette, illetve a Kaspersky Free, ez az egyik legnagyobb támogatással rendelkező program amit be lehet szerezni.

A víruskereső funkción kívül egy beépített tűzfal programot is kipróbálhatunk a Protegent 360 nevű alkalmazással, szülői felügyeleti szolgáltatással, speciális szűrőkkel. Rengeteg hasznos beállítást tartalmaz amikre maradéktalanul szükség lehet, hogy vírusmentesen lehessen tartani a számítógépünket.

Protegent 360

Protegent 360 Összefoglaló:

 • Víruskereső program
 • tűzfal kiegészítő
 • szülői felügyeleti szolgáltatás
 • Web szűrő funkció
 • Proaktív védelem
 • DDos védelem
 • időzíthető víruskeresés
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.protegent360.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Protegent 360
Platform
Windows
Teljes ár
USD 40.00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sophos Home 3.4.02021-07-14 Sophos Home 3.4.0 (0)
  A Sophos Home megoldásának minden olyan számítógépen helye van akiknek a tulajdonosa biztonságban akarja tudni az adatait, meg […]
 • McAfee LiveSafe 16.02019-10-10 McAfee LiveSafe 16.0 (0)
  A McAfee LiveSafe egy valósidejű védelemmel rendelkező víruskereső szoftver amivel minden komolyabb veszélyt jelentő fenyegetés […]
 • BullGuard Internet Security 19.0.364.52019-04-12 BullGuard Internet Security 19.0.364.5 (0)
  A BullGuard Internet Security egy spam védelmet, több keresési lehetőséget rendkívül rugalmas konfigurációt szolgáltató víruskereső […]
 • Wise Anti Malware 2.2.1.1102018-12-26 Wise Anti Malware 2.2.1.110 (0)
  A Wise Anti Malware nevű szoftverrel egy ingyenes Trójai, Malware, Adware kereső szoftvert próbálhatsz ki ami néhány alapvetőbb […]
 • Zemana AntiMalware 2.21.2.4652016-08-13 Zemana AntiMalware 2.21.2.465 (0)
  A Zemana AntiMalware nevű alkalmazás segítségével meg tudod tisztítani a számítógépedet a trójai, Malware és egyéb veszélyforrásokat […]