Webszűrő program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Webszűrő program

 • A Protegent 360 a lehető legszéleskörűbb védelmet biztosítja a számítógéped számára ahol védelmet nyújt a vírusok, trójai, Malware fertőzések ellen. Tartalmaz egy fejlett tűzfal kiegészítőt, webszűrő szolgáltatással ami a leginkább bosszantó tartalmak ellen is megoldást kínál. Szülői felügyeleti szolgáltatással, DDos védelemmel. A víruskeresőjét igen profin, széleskörűen lehet konfigurálni, időzíteni. Proaktív védelmi modulokkal.

  Protegent 360 10.3.0.0

  A Protegent 360 a lehető legszéleskörűbb védelmet biztosítja a számítógéped számára ahol védelmet nyújt a vírusok, trójai, Malware fertőzések ellen. Tartalmaz egy fejlett tűzfal kiegészítőt, webszűrő szolgáltatással ami a leginkább bosszantó tartalmak ellen is megoldást kínál. Szülői felügyeleti szolgáltatással, DDos védelemmel. A víruskeresőjét igen profin, széleskörűen lehet konfigurálni, időzíteni. Proaktív védelmi modulokkal.

  olvasd tovább...

 • A STOPzilla AntiVirus egy igen erős, alapos valós időben futtatható víruskereső alkalmazás, ami rengeteg kártevő detektálására, az azok egyszerű eltávolítására használható fel. Az Online, webes szűréssel támogatott program óránként kap frissítéseket így tekinthető pontosnak a vizsgálati eredmények. Speciális keresési lehetőségek, játék üzemmód, cserélhető adathordozók vizsgálata jellemzi.

  STOPzilla AntiVirus 8.0

  A STOPzilla AntiVirus egy igen erős, alapos valós időben futtatható víruskereső alkalmazás, ami rengeteg kártevő detektálására, az azok egyszerű eltávolítására használható fel. Az Online, webes szűréssel támogatott program óránként kap frissítéseket így tekinthető pontosnak a vizsgálati eredmények. Speciális keresési lehetőségek, játék üzemmód, cserélhető adathordozók vizsgálata jellemzi.

  olvasd tovább...