Blog

Időzíthető víruskereső program, Rootkit eltávolítóval: STOPzilla AntiVirus

Megfelelő védelmet biztosít minden Windows rendszert futtató PC tulajdonos számára, rengeteg speciális védelmi modul is rendelkezésre áll. A program a STOPzilla AntiVirus Rootkit keresővel is fel van szerelve, magas felismerési arány mellett ismeri fel távolítja el az összes vírust.

Egy kiváló védelmi rendszerrel rendelkező prémium víruskereső, eltávolító program a STOPzilla AntiVirus, ami többek között Rookit, illetve egyéb igen veszélyes kártevő ellen nyújt megoldást. A program magas felismerési arányáról az óránkénti frissítések gondoskodnak, illetve a valós idejű védelem, így ha beavatkozásra lenne szükség, ez a lehető leggyorsabban meg is történik.

A konfigurációs panelon definiálható a keresések gyakorisága, alapossága, ha nem fontos nem vizsgálja át a tömörített archívum fájlokat. Kellő figyelmet szentel az olyan eszközökre amiket valamilyen külső tápegység lát el energiával, ekkor energiagazdaságos üzemmódban is tud futni.

Ha esetleg nagyobb erőforrással rendelkező játékot, alkalmazást szeretnél használni a gépen, játék üzemmódban is képes víruskeresési feladatokat elvégezni, ez a korábban említett energiagazdálkodási szempontoknak felel meg. Ingyenes használat esetén a víruskereső időkorlátozással látja el a feladatát.

STOPzilla AntiVirus: Rootkit eltávolító


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Időzíthető víruskereső program, Rootkit eltávolítóval: STOPzilla AntiVirus
Szerző
Leírás
Rootkit kereső alkalmazás rengeteg hasznos szolgáltatással: STOPzilla AntiVirus

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá