MyProcesses: Process kezelő Virustotal kiegészítővel

A folyamat kezelő alkalmazás egyik érdekessége a telepítés nélküli használat, illetve hogy vele akár egy rögtönzött vírusellenőrzést is lehet kezdeményezni a Virustotal Kliens integrációjának köszönhetően. A MyProcesses teljesen ingyenesen használható.

A program megfelelő ismeretek birtokában igen hasznos tud lenni abban az esetben ha meg szeretnéd tudni, hogy milyen folyamatok futnak a Windows rendszeren belül, le szeretnéd ellenőrizni, hogy nem e fertőzött egy adott általad kiválasztott fájl. A MyProcesses nem igényel telepítést sem.

Korszerű lehetőségek…

A szoftver használatához csak el kell indítani, majd azonnal rendszerezett formában ki is listázza az összes olyan fájlt amik aktívak. Informálódhatsz azokról, leállíthatóak, MD5 Hash értékek generálhatóak akár Virustotal vizsgálatokhoz. Egy igen alapos víruskeresőt is használhatsz egy időben. Mivel a népszerű szolgáltatást veszi alapul sokkal pontosabb eredményeket biztosít. A Process kezelő funkciójával azonnal leállítható bármilyen veszélyes, fölösleges folyamat. A program innen szerezhető be. Ingyenes, természetesen nem igényel installálást így több gépen is használható rendszer informálódásra, illetve több kisebb feladatokhoz. Ígéretes megoldás.

MyProcesses: Process kezelő…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MyProcesses: Process kezelő Virustotal kiegészítővel
Szerző
Leírás
MyProcesses - Folyamat ellenőrző program, víruskereső klienssel.

Kapcsolódó szoftverek