Vírusirtók

ZoneAlarm Extreme Security 15.8.211

A ZoneAlarm Extreme Security egy teljes körű védelemmel rendelkező igazán dinamikus eszközökkel kifejlesztett víruskereső, illetve tűzfal szoftver. Nagyon egyszerűen lehet konfigurálnunk ahol külön a felhasználó tudja engedélyezni az egyes kiegészítőket, alkalmazás, illetve Keylogger védelemmel is rendelkezik. Anti Ransomware védelmet is felfedezhet a kipróbáló.

A szoftver több csomagban is beszerezhető, azok között egy ingyenes, komolyabb ismertséggel rendelkező tűzfalat is találhatunk amivel megvédhető a számítógép a kéretlen tevékenységektől. A ZoneAlarm Extreme Security a használt programjaidat is meg tudja védeni.

A ZoneAlarm Extreme Security letöltése után a szoftver beszerzi, majd telepíti a teljes alkalmazást. Ezután magától képes védeni a számítógépes tevékenységeinket teljes mértékben önállóan, illetve a beállításoknál kiválasztott módszerrel.

A ZoneAlarm Extreme Security víruskereső, eltávolító funkciójával a még nem ismert kártevők is felkutathatóak, Anti Ransomware védelemmel is rendelkezik, az külön funkcióként választható ki.

A program rengeteg hasznos beállítással biztosított tűzfalat is tartalmaz amivel kiválóan, egyben teljes mértékben a kívánt módszerrel tudja megvédeni a számítógépet a legveszélyesebb hálózati tevékenységektől.

Modern, jól navigálható indítópulttal rendelkezik ahol teljes mértékben funkciónként lehet kiválasztani, hogy milyen feladatra van szükség. A víruskeresés, a tűzfal funkció elérése, illetve a privát jellegű tartalmak védelme.

Nagyobb erőforrással rendelkező alkalmazások futtatásához egy játék mód profilt is lehet választani, le tudja állítani az összes funkciót ami nem kell, teljesítményt lehet vele felszabadítani nem kell külön konfigurálnunk.

A szoftver tűzfal funkciója minimális beállítással rendelkezik ahol akár alap beállítással a szükséges védelmet létre tudja hozni, ha a böngésződet is meg szeretnéd védeni, illetve igénybe akarjuk venni az Anti Keylogger funkciót, azt kiegészítő formájában lehet hozzá beszerezni majd engedélyezni.

A program ingyenes, illetve kereskedelmi kiadásban is beszerezhető attól függően, hogy melyik lesz fontos a számunkra.

A ZoneAlarm Extreme Security egy több célra is felhasználható tűzfal, illetve víruskereső alkalmazás amivel minden olyan védelmi módszer rendelkezésre áll amivel teljes mértékben biztonságos lesz a Windows rendszer. Néhány funkcióját egyéb kiegészítők beszerzésével lehet csak használni.

ZoneAlarm Extreme Security

ZoneAlarm Extreme Security Összefoglaló:

 • víruskereső alkalmazás
 • tűzfal
 • kiegészítőket lehet hozzá beszerezni
 • választható keresési lehetőségek
 • Anti Ransomware támogatás
 • barátságos beállítási mód
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.zonealarm.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ZoneAlarm Extreme Security
Platform
Windows
Teljes ár
USD 30,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • K7 Total Security 16.0.0.12222024-07-24 K7 Total Security 16.0.0.1222 (0)
  A K7 Total Security egy teljes körű víruskereső és eltávolító szoftver amivel azonnal megtalálhatóak a veszélyes, kártékony kódok. Az […]
 • K7UltimateSecurity 17.0.0.11212024-07-24 K7UltimateSecurity 17.0.0.1121 (0)
  A K7UltimateSecurity egy univerzális víruskereső és eltávolító alkalmazás amivel maximálisan biztonságosabbá tehető a Windows […]
 • S.O.S Security Suite 2.9.2.02024-07-06 S.O.S Security Suite 2.9.2.0 (0)
  Az S.O.S Security Suite egy multifunkciós eszköz amivel karbantartási feladatok, illetve víruskeresési munkafolyamatokhoz lehet […]
 • ESET Internet Security 17.2.7.02024-07-03 ESET Internet Security 17.2.7.0 (0)
  Az ESET Internet Security egy profi megoldás amivel magas felismerési aránnyal lehet felkutatni, illetve törölni a Windows […]
 • 360 Total Security 11.0.0.11142024-06-26 360 Total Security 11.0.0.1114 (1)
  A 360 Total Security egy „Sandbox” módot is biztosító víruskereső és eltávolító Free alkalmazás ami egyszerre több motort is biztosít […]

Szólj hozzá