Tűzfal kiegészítő - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Tűzfal kiegészítő

 • A BlackFog Privacy egy víruskeresésre, illetve hálózat védelmi módszerek megvalósítására használható szoftver. Rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik azért hogy Biztonságosabb közegben futtatható legyen a Windows. Geoip, tűzfal, adatvédelmi tisztítóval, karbantartóval is rendelkezik.

  BlackFog Privacy 4.8.1

  A BlackFog Privacy egy víruskeresésre, illetve hálózat védelmi módszerek megvalósítására használható szoftver. Rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik azért hogy Biztonságosabb közegben futtatható legyen a Windows. Geoip, tűzfal, adatvédelmi tisztítóval, karbantartóval is rendelkezik.

  olvasd tovább...

 • A ZoneAlarm Extreme Security egy teljes körű védelemmel rendelkező igazán dinamikus eszközökkel kifejlesztett víruskereső, illetve tűzfal szoftver. Nagyon egyszerűen lehet konfigurálnunk ahol külön a felhasználó tudja engedélyezni az egyes kiegészítőket, alkalmazás, illetve Keylogger védelemmel is rendelkezik. Anti Ransomware védelmet is felfedezhet a kipróbáló.

  ZoneAlarm Extreme Security 15.8

  A ZoneAlarm Extreme Security egy teljes körű védelemmel rendelkező igazán dinamikus eszközökkel kifejlesztett víruskereső, illetve tűzfal szoftver. Nagyon egyszerűen lehet konfigurálnunk ahol külön a felhasználó tudja engedélyezni az egyes kiegészítőket, alkalmazás, illetve Keylogger védelemmel is rendelkezik. Anti Ransomware védelmet is felfedezhet a kipróbáló.

  olvasd tovább...

 • A ProgCop egy Windows rendszeren használható alternatív tűzfal szoftver amivel alkalmazások internethez való csatlakozását lehet megakadályozni, vagyis egy alkalmazás blokkoló szoftver. Kilistázza az aktív hálózati kapcsolatokat, IPV6 támogatással, nem kell telepíteni.

  ProgCop 1.2.0

  A ProgCop egy Windows rendszeren használható alternatív tűzfal szoftver amivel alkalmazások internethez való csatlakozását lehet megakadályozni, vagyis egy alkalmazás blokkoló szoftver. Kilistázza az aktív hálózati kapcsolatokat, IPV6 támogatással, nem kell telepíteni.

  olvasd tovább...