Nitro Reader: PDF olvasó, szerkesztő, konvertáló kép kinyerő funkcióval

Az irodai alkalmazás egyetlen felületen teszi lehetővé, hogy PDF fájlokat tudj megnyitni szerkesztésre, azt konvertálni tudd, vagy csak azt meg tudd tekinteni. A Nitro Reader konvertáláskor közel 300 fájl formátumot támogat. A dokumentum fájlokból képeket is kinyerhetsz vele igen egyszerűen.

A PDF kezelő szoftver alapvetően három fő feladatot támogat. Az alkalmazással meg tudod tekinteni a számítógépeden tárolt fájlokat, saját tartalmakat hozhatsz létre, vagy konvertálással készíthetsz PDF fájlkiterjesztéssel tartalmakat. A Nitro Reader egy kényelmes, nagyon egyszerűen használható irodai mindenes a szóban forgó fájlkiterjesztéshez.

A program felülete igen áttekinthető, így hamar kiismerheti magát minden olyan kipróbálója aki korábban még nem próbálta ki. Ha mégis nehézségekbe ütköznél, egy Angol nyelven elérhető súgófájl is rendelkezésre áll amivel a szoftver legfontosabb funkcióiról informálódhatunk. A rengeteg szövegformázási lehetőséggel rendelkező programmal egyszerűen hozhatsz létre PDF fájlokat akár konvertálással ahol TXT fájlok, illetve fotók is felhasználhatóak. Van néhány speciális eszköz ami kimaradt belőle, ezek talán nem annyira fontosak, így is bőven megéri kipróbálni. Az alkalmazás aktuális kiadása innen szerezhető be.

A Nitro Reader felhasználói felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Nitro Reader: PDF olvasó, szerkesztő, konvertáló kép kinyerő funkcióval
Szerző
Leírás
Prémium kategóriás PDF kezelő szoftver szerkesztéshez, illetve az azok megtekintéséhez. Nitro Reader...

Kapcsolódó szoftverek