Ez a PDF kezelő program mindent tud: PDF Reader – View, Edit, Share…

PDF kezelő alkalmazástól talán nem is lehet többet elvárni, mint a PDF Reader – View, Edit, Share megoldásától, mivel kiváló támogatottsággal rendelkezik. A programmal saját PDF fájlokat hozhatsz létre, szerkeszthetőek, esetleg külön program nélkül tudod azokat megtekinteni.

Az irodai program a Microsoft Store áruházból szerezhető be, ígéretes lehetőség azoknak akik egy megfelelő tudással rendelkező PDF kezelő programra tartanának igényt. A szoftver olyan alapvető feladatokat támogat, mint a PDF fájlok megtekintése, több oldalas projektek egyszerű navigálása, szerkesztés, saját tartalmak készítése akár rajzolási eszközök igénybevételével. A PDF Reader – View, Edit, Share megoldásával közzé tehető az elkészített projekt, néhány lépésben villámgyorsan meg is osztható. Létrehozhatsz még könyvjelzőket, kinyomtathatod, miniatűr nézetmódban tudja felsorolni a gépen található PDF dokumentum fájlokat. A viszonylag visszafogott felhasználási terület kínálattól függetlenül optimális választás olyan irodai alkalmazást kereső felhasználók számára akik PDF fájlokat szeretnének kezelni egyetlen program segítségével. A PDF Reader – View, Edit, Share szabadon rendelkezésre álló kiadása innen szerezhető be.

PDF Reader – View, Edit, Share – PDF kezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ez a PDF kezelő program mindent tud: PDF Reader - View, Edit, Share…
Szerző
Leírás
Megosztáshoz, szerkesztéshez, az azok megtekintéséhez használható PDF kezelő program: PDF Reader - View, Edit, Share

Kapcsolódó szoftverek