Blog

Icecream PDF Editor: PDF fájl szerkesztő, megjelenítő kezdőknek

Egy roppant felhasználóbarát megtervezéssel jellemezhető PDF kezelő szoftver az Icecream PDF Editor, amivel a tartalmaid egyszerű megtekintése is megvalósítható. A szoftverrel néhány profi szerkesztő eszközt is ki tudsz választani.

A program mindent tud annak az érdekében, hogy a PDF fájlkiterjesztéssel rendelkező tartalmaiddal szinte bármit meg tudj tenni, legyen az szerkesztés, vagy csak hogy azt meg tudd tekinteni. Az ingyenes Icecream PDF Editor egyszerre több tartalom azonnali kezelését is támogatja. Megtekintéskor a több oldalas fájlokra rá lehet nagyítani kereső funkcióval rendelkezik nagyobb méretű dokumentumon belüli szövegkörnyezet keresésekhez.

PDF szerkesztéshez…

A szoftverrel a szerkesztés nagyon egyszerű, a támogatott funkciókat, a szerkesztő eszközöket a program bal oldalán lehet kiválasztani, az azok közötti navigáció minden eddiginél jobban lett kitalálva. A szerkesztőjével szöveges tartalmakat, képeket, a program által támogatott objektumokat is felhasználhatsz, definiálható az áttetszőség, színvilág, illetve hogy hová szeretnéd elhelyezni. Gyakorlatilag annyi negatívumot lehet felhozni ellene hogy honosítottan jelenleg nem támogatott a használata. Kezdők számára bármilyen felhasználási területhez a legprofibb megoldást kínálja úgy hogy csak azok a lehetőségek próbálhatóak ki amik leginkább kellhetnek. Az Icecream PDF Editor innen tölthető le.

PDF szerkesztő – Icecream PDF Editor


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Icecream PDF Editor: PDF fájl szerkesztő, megjelenítő kezdőknek
Szerző
Leírás
Ingyenes, könnyen használható PDF szerkesztő, megjelenítő: Icecream PDF Editor

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá