PDF dokumentumokból Excel létrehozása az iTop PDF Irodai szoftverrel

Egy számos különleges PDF szerkesztő funkcióval futtatható program ami dokumentumok megtekintéséhez, létrehozásához, illetve a szerkesztésükhöz használható fel. A szoftver az iTop PDF modern áttekinthető indítófelület, egy gyors indító funkciót is biztosít amivel hatékonyabban lehet a kellő funkciókat kiválasztani. Az alkalmazással PDF dokumentumokból Excel munkafüzetek is létrehozhatóak.

PDF tartalmak irodai feladataihoz futtatható dokumentum kezelő amivel új PDF készíthető szöveges tartalmakból, fotókból, jegyzetekből, illetve hivatkozásokból. Az iTop PDF szoftverrel akár a PDF tartalmakat fotó, Excel, PowerPoint, Text dokumentumokra lehet konvertálni, több fájlra oszthatóak, egyesíthetőek. A PDF dokumentumok készítéséhez futtatható programmal feliratokat, illetve vízjel tartalmakat lehet a dokumentumon elhelyezni. Karakterekből, illetve fotókból készíthetjük el.

PDF tartalomból Excel

Kimutatások, illetve akár nyilvántartások tervezéshez specifikus Excel táblázatokat lehet létrehozni PDF dokumentumokból. Az irodai tartalmak konvertálási munkafolyamataiban szerkeszteni tudjuk a tartalmakat, törölhetjük a nem kellő oldalakat, illetve egyéni tartalmakat lehet beszúrni. Könyvjelzőket, illetve jegyzeteket tudunk azokhoz hozzáfűzni. Az alkalmazással egy PDF dokumentumot, illetve egy adott oldalt is munkafüzet formátumra tudunk konvertálni. Az irodai fájlokat helyi menüvel, a konvertálás indítófelületen, illetve a szoftver menü, fájl konvertálása Excel eszközzel lehet megnyitni.

A PDF irodai tartalmak megtekintéséhez, átalakításához, konvertálásához kipróbálható iTop PDF innen érhető el.

iTop PDF – PDF szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PDF dokumentumokból Excel létrehozása az iTop PDF Irodai szoftverrel
Szerző
Leírás
PDF irodai tartalmak szerkesztéséhez modern szoftver a iTop PDF.

Kapcsolódó szoftverek