Blog

Soda PDF Free – PDF fájl kezelő konvertáláshoz, szerkesztési feladatokra

A rendszeresen PDF fájlokkal dolgozók számára felhasználható dokumentum fájl kezelő szoftver a Soda PDF Free amivel meg is tekinthetőek a tartalmak. Az egyszerűbb megjelenítés, illetve szerkesztés is lehetséges ahol konvertálni is lehet a PDF fájlunkat.

A szoftver kipróbálói a számítógépükön található dokumentumok fájlokkal járó feladatok széleskörű elvégzése válik lehetővé. Az irodai szoftverrel meg lehet tekinteni a fájlokat, nem probléma ha több oldalból áll, ha korrigálni kell, szerkeszteni a szükséges funkciók mind felfedezhetőek. Saját PDF fájlokat készíthetünk vele, lehet konvertálni, képeket kinyerni belőle, illetve a módosításukhoz szükséges szerkesztő eszközöket lehet felhasználni, hogy olyan dokumentum fájl kezelési feladatokat legyünk képesek végrehajtani amik egyszerűbb, vagy bonyolult projektekhez kellenek.

A Soda PDF Free felhasználói felületén azonnal megtalálhatóak a munkafolyamat által szükségesé váló eszközök, a fejlesztő azokra a képességekre koncentrált amire biztos hogy szükség van.

A dekódolandó tartalmakhoz tartozó eszközök a szoftver felső eszköztárán választhatóak ki, speciális funkciókat is kiválaszthatunk amivel további minőségi képességek válnak használhatóvá.

A Soda PDF Free egy átlag felhasználási területtel rendelkező szoftver, azokat a szerkesztő eszközöket tartalmazza amikkel általános módosítási munkafolyamatok garantáltan végrehajthatóak. Innen szerezhető be a legfisebb kiadása.

Soda PDF Free – PDF szerkesztő, olvasó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Soda PDF Free – PDF fájl kezelő konvertáláshoz, szerkesztési feladatokra
Szerző
Leírás
A Soda PDF Free PDF fájlok szerkesztésére, illetve az olvasásukra is megoldással rendelkezik, korszerű irodai program.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá