PDF

Soda PDF Free 14.0.418

A Soda PDF Free nevű irodai szoftverben általánosságban minden olyan funkció felfedezhető amiket használni szoktunk PDF fájloknál. A programmal azokat meg lehet tekinteni, szerkeszteni lehet, vagy esetleg konvertálni. A támogatott formátumok listáján HTML, XLS, DOC, JPG, GIF, BMP, TXT, TIFF dokumentum fájlkiterjesztések találhatóak meg.

Modern funkciókat tartalmazó PDF szerkesztő szoftver a Soda PDF Free a fájlok megtekintéséhez is felhasználóbarát funkciókat kínál.

A Soda PDF Free letöltése után a használatához szükséges előkészületek elvégzéséhez azt installálni kell. Az irodai alkalmazás Angol nyelvű viszont jól strukturált, egyszerűen választható ki az összes azon funkcióhoz tartozó navigációs menüpont amire létrehozták. A szoftver tudásban egy átlagos funkciójú PDF kezelőkhöz sorolható, viszont több hasznos funkciót is azonnal használhatunk, ilyen a felhasználókhoz igazodó tartalmak olvasása, megjelenítése. Ha esetleg saját dokumentum fájlt kell létrehozni, meglévőt szerkeszteni, bőséges funkciókkal rendelkező eszközökkel.

Dokumentum fájlok létrehozásakor a Soda PDF Free szoftverével szöveges tartalmak, speciális eszközök, képek, multimédiás fájlok, illetve a fontosabb szövegformázási képességek mind felfedezhetőek.

Több rétegben is készíthetsz dokumentum fájlokat a Soda PDF Free szerkesztőjével

Több oldalból álló dokumentum fájlok esetén képlopásokat is felhasználhatunk, forgatható a tartalom, olyan tulajdonságok is felhasználhatóak a projektben amivel akár kereskedelmi feladatokhoz teljes mértékben is képes a végeredmény illeszkedni.

A felhasználható formátumok esetén, illetve a megnyitható tartalmak között HTML, XLS, DOC, JPG, GIF, BMP, TXT, TIFF fájlok fedezhetőek fel, azokat lehet egy feladaton belül egy munkafolyamatban felhasználni.

PDF fájlok konvertálása

PDF fájlok konvertálására a Soda PDF Free több módszert is biztosít, ahol akár egyszerűbb multimédiás fájlok kinyerése is lehetséges, tehát a dokumentumból képeket is ki tudsz a szoftverrel nyerni, illetve az előzőleg közzétett felsorolásnak megfelelő formátumban lehet átalakítani a PDF tartalmakat.

PDF fájlok módosításához a Icecream PDF Editor, illetve a PDFCreator szerkesztője is felhasználható.

A Soda PDF Free egy univerzális PDF fájl kezelő szoftver konvertálásra, szerkesztésre, illetve az azok megtekintéséhez. Ha szükséges lehet vele képeket kinyerni dokumentumból, illetve saját tartalmakat létrehozni.

Soda PDF Free

Soda PDF Free Összefoglaló:

 • PDF fájlok kezeléséhez
 • fájlok szerkesztése
 • PDF megjelenítő
 • képek kinyerése
 • saját tartalmak készítése
 • a szükséges formátumok kezeléséhez
 • konvertálás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.sodapdf.com/
Soda PDF Free Letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Soda PDF Free
Platform
Windows
Teljes ár
USD 84,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF-Tools 10.3.1.3872024-06-18 PDF-Tools 10.3.1.387 (0)
  A PDF-Tools egy rendkívül megbízható több hasznos funkciót is tartalmazó PDF kezelő alkalmazás, amivel professzionális szinten tudsz […]
 • PDF Shaper Professional 14.32024-07-02 PDF Shaper Professional 14.3 (0)
  A PDF Shaper Professional optimális eszközökkel rendelkező PDF kezelő alkalmazás amivel rengeteg olyan szerkesztési mozzanat […]
 • pdfMachine 20.272024-07-01 pdfMachine 20.27 (0)
  A pdfMachine egy modern elrendezéssel futtatható PDF kezelő program fájlok szerkesztési feladataihoz. Az egyik előnye, hogy a […]
 • CubePDF Utility 4.0.0.02024-06-30 CubePDF Utility 4.0.0.0 (0)
  A CubePDF Utility a PDF irodai dokumentumokkal szerkesztési rutin feladatokat elvégző számítógép futtatók számára nagyszerű, az […]
 • PDF Studio 2024.0.12024-06-25 PDF Studio 2024.0.1 (0)
  A PDF Studio segítségével meglévő dokumentumaidat tudod szerkeszteni, újakat létrehozni, illetve azokat megtekinteni. Főbb jellemzői […]

Szólj hozzá