Soda PDF Free 12.0.36.2083

A Soda PDF Free nevű irodai szoftverben általánosságban minden olyan funkció felfedezhető amiket használni szoktunk PDF fájloknál. A programmal azokat meg lehet tekinteni, szerkeszteni lehet, vagy esetleg konvertálni. A támogatott formátumok listáján HTML, XLS, DOC, JPG, GIF, BMP, TXT, TIFF dokumentum fájlkiterjesztések találhatóak meg.

Modern funkciókat tartalmazó PDF szerkesztő szoftver a Soda PDF Free a fájlok megtekintéséhez is felhasználóbarát funkciókat kínál.

A Soda PDF Free letöltése után a használatához szükséges előkészületek elvégzéséhez azt installálni kell. Az irodai alkalmazás Angol nyelvű viszont jól strukturált, egyszerűen választható ki az összes azon funkcióhoz tartozó navigációs menüpont amire létrehozták. A szoftver tudásban egy átlagos funkciójú PDF kezelőkhöz sorolható, viszont több hasznos funkciót is azonnal használhatunk, ilyen a felhasználókhoz igazodó tartalmak olvasása, megjelenítése. Ha esetleg saját dokumentum fájlt kell létrehozni, meglévőt szerkeszteni, bőséges funkciókkal rendelkező eszközökkel.

Dokumentum fájlok létrehozásakor a Soda PDF Free szoftverével szöveges tartalmak, speciális eszközök, képek, multimédiás fájlok, illetve a fontosabb szövegformázási képességek mind felfedezhetőek.

Több rétegben is készíthetsz dokumentum fájlokat a Soda PDF Free szerkesztőjével

Több oldalból álló dokumentum fájlok esetén képlopásokat is felhasználhatunk, forgatható a tartalom, olyan tulajdonságok is felhasználhatóak a projektben amivel akár kereskedelmi feladatokhoz teljes mértékben is képes a végeredmény illeszkedni.

A felhasználható formátumok esetén, illetve a megnyitható tartalmak között HTML, XLS, DOC, JPG, GIF, BMP, TXT, TIFF fájlok fedezhetőek fel, azokat lehet egy feladaton belül egy munkafolyamatban felhasználni.

PDF fájlok konvertálása

PDF fájlok konvertálására a Soda PDF Free több módszert is biztosít, ahol akár egyszerűbb multimédiás fájlok kinyerése is lehetséges, tehát a dokumentumból képeket is ki tudsz a szoftverrel nyerni, illetve az előzőleg közzétett felsorolásnak megfelelő formátumban lehet átalakítani a PDF tartalmakat.

PDF fájlok módosításához a Icecream PDF Editor, illetve a PDFCreator szerkesztője is felhasználható.

A Soda PDF Free egy univerzális PDF fájl kezelő szoftver konvertálásra, szerkesztésre, illetve az azok megtekintéséhez. Ha szükséges lehet vele képeket kinyerni dokumentumból, illetve saját tartalmakat létrehozni.

Soda PDF Free

Soda PDF Free Összefoglaló:

 • PDF fájlok kezeléséhez
 • fájlok szerkesztése
 • PDF megjelenítő
 • képek kinyerése
 • saját tartalmak készítése
 • a szükséges formátumok kezeléséhez
 • konvertálás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.sodapdf.com/
Soda PDF Free Letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Soda PDF Free
Platform
Windows
Teljes ár
USD 84,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF-Tools 7.0.324.12020-11-20 PDF-Tools 7.0.324.1 (0)
  A PDF-Tools egy rendkívül megbízható több hasznos funkciót is tartalmazó PDF kezelő alkalmazás, amivel professzionális szinten tudsz […]
 • AlterPDF 5.62021-10-15 AlterPDF 5.6 (0)
  Az AlterPDF irodai szoftver, egy profi PDF fájl szerkesztő eszköz amit rengeteg feladathoz lehet használni. A szoftverrel a […]
 • PDF Shaper Professional 11.42021-09-29 PDF Shaper Professional 11.4 (0)
  A PDF Shaper Professional optimális eszközökkel rendelkező PDF kezelő alkalmazás amivel rengeteg olyan szerkesztési mozzanat […]
 • PDF Studio 2021.042021-09-05 PDF Studio 2021.04 (0)
  A PDF Studio segítségével meglévő dokumentumaidat tudod szerkeszteni, újakat létrehozni, illetve azokat megtekinteni. Főbb jellemzői […]
 • Nitro Pro 13.47.4.9572021-08-29 Nitro Pro 13.47.4.957 (0)
  A Nitro Pro nevű alkalmazás, egy sokrétűen felhasználható PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A program segítségével, könnyedén […]