PDF Studio 2021.04

A PDF Studio segítségével meglévő dokumentumaidat tudod szerkeszteni, újakat létrehozni, illetve azokat megtekinteni. Főbb jellemzői a beépített képlopó, PDF konvertálása JPEG, PNG, TIFF, GIF formátumba. A tartalmak módosításakor azokra vízjel is elhelyezhető.

Mivel egyre gyakrabban találkozhatunk olyan oldalakkal amik a számunkra fontosnak tartott adott információt PDF formájában teszik elérhetővé, esetleg igény mutatkozhat új állományok létrehozására, esetleg már meglévők módosítására ehhez viszont egy olyan alkalmazás szükséges amivel ezek mind megvalósíthatóak, akár egyetlen szoftver keretein belül. Ezeket mind képes ellátni a PDF Studio, minden érdemleges opciót biztosít ami fontosnak tekinthető ezen a területen.

Maga az alkalmazás a prémium szoftverek kategóriájába tartozik, ebből adódóan ingyenes használat esetén szerkesztéskor vízjelet helyez el a végeredményen. Hátránynak tekinthető, hogy Magyar nyelven nem tud. A PDF Studio telepítése után azonnal neki lehet látni azoknak a feladatoknak, amit támogat. A program nem kifejezetten megtekintési feladatokra lett megtervezve, de természetesen ezt is meg tudja valósítani, a megnyitott állomány azonnal szerkeszthető, rengeteg speciális eszközt biztosít erre.

PDF tartalmak szerkesztéséhez, illetve a megtekintésükhöz használható a PDF Studio

A PDF Studio tartalmaz egy beépített képlopót is amivel szabadon lehet készíteni képernyőmentéseket bármely asztali tevékenységről. Azt fel is lehet használni egy adott projektben. A meglévő fájlok szerkesztésén kívül újakat is lehet készíteni, azokon vízjelet lehet elhelyezni, képek illeszthetőek be.

Ha már képekről van szó a szoftverrel olyan különleges szolgáltatások is elérhetőek, mint a PDF-ből kép gyártás, itt kimenetként a JPEG, PNG, TIFF, GIF kiterjesztés támogatott.

A PDF Studio tudja még azokat vágni, nyomtatni, forgatni. Van még benne egy beépített kereső, vele adott text részletek kutathatóak fel.

Alternatív megfelelőjeként használható a PDF24 Creator vagy a PDF Shaper. Megtekintésükhöz a Foxit Reader ideális.

A PDF Studio a szóban forgó formátum professzionális szerkesztésére alkalmas szoftver, található benne képlopó, lehet vele vízjelezni, szinte mindent tud amire szükség lehet.

PDF Studio

PDF Studio összefoglaló:

 • PDF szerkesztő program
 • beépített képlopó
 • vízjelezés
 • PDF-ből kép készítés
 • vágás, forgatás
 • Új létrehozása, meglévők módosítása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.qoppa.com/pdfstudio/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PDF Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
89,00 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF Architect 8.0.56.125772021-07-21 PDF Architect 8.0.56.12577 (0)
  A PDF Architect egy minden igényt kielégítő dokumentum mindenes szoftver. A PDF-ek olvasásán felül azok fejlett szerkesztését is […]
 • Nitro Pro 13.47.4.9572021-08-29 Nitro Pro 13.47.4.957 (0)
  A Nitro Pro nevű alkalmazás, egy sokrétűen felhasználható PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A program segítségével, könnyedén […]
 • PDFreactor 11.3.12021-08-11 PDFreactor 11.3.1 (0)
  A PDFreactor egy professzionális PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. Az alkalmazással PDF fájlokat nyithatsz meg, megtekintheted […]
 • PDF24 Creator 10.6.22021-10-23 PDF24 Creator 10.6.2 (0)
  A PDF24 Creator egy valódi mindenes szoftver amivel a szóban forgó dokumentumot tudod szerkeszteni. Rengeteg extra funkciót rejteget, […]
 • AlterPDF 5.62021-10-15 AlterPDF 5.6 (0)
  Az AlterPDF irodai szoftver, egy profi PDF fájl szerkesztő eszköz amit rengeteg feladathoz lehet használni. A szoftverrel a […]