Blog

PDF tartalmakból Word dokumentum létrehozása a PDF Studio PDF szerkesztővel

PDF dokumentumok létrehozásához, szerkesztéséhez, olvasásához, konvertálásához futtatható program amivel képeket szöveges tartalmakat objektumokat, illetve akár megjegyzéseket is hozzáadhatunk a tartamainkhoz. PDF fájlok csoportosan szerkeszthetőek. A PDF Studio az egyik legjobb módját biztosítja PDF tartalmak konvertálásához amivel Microsoft Word, Excel, PowerPoint dokumentumot is létrehozhatunk.

Irodai Projektektől függően rengeteg szerkesztési feladatra lehet szükség, a PDF szerkesztő egy teljes funkcionalitású irodai program amivel PDF tartalmak olvashatóak, konvertálhatóak, illetve újak hozhatóak létre. Szinte bármilyen PDF olvasó programmal megnyitható, szövegformázási kiegészítőkkel, kiváló irodai dokumentum hozható létre. A tartalmakból oldalakat törölhetünk, akár űrlapok kitöltéséhez is hatékony a PDF Studio. Az alkalmazással a PDF irodai tartalmakat akár optimalizálhatjuk, egyéni projektekhez is futtatható.

PDF tartalmakból Word készítés

Optimalizálhatjuk a PDF irodai dokumentumok szerkesztési feladatait amivel a fájlokat Word, Excel, PowerPoint fájlformátumra is konvertálhatjuk. A PDF szerkesztő program kezelőfelületén a From MS Office menüpontnál tallózhatjuk be a PDF fájlt amihez szöveges tartalmak, megjegyzések is hozzáfűzhetőek. A Convert funkciónál a From Word menüponttal lehet saját nevet hozzáadni, eltárolni a Word irodai tartalmat. Egy legördülő felületen választható ki a Word fájlformátum.

Egy PDF irodai dokumentumok feldolgozásához nagyszerű irodai program a PDF Studio amivel a tartalmakból az irodai projektekben Word dokumentumok hozhatóak létre. Innen szerezhető be.

PDF Studio – PDF szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PDF tartalmakból Word dokumentum létrehozása a PDF Studio PDF szerkesztővel
Szerző
Leírás
A ma elérhető PDF tartalmakkal kompatibilisen futtatható PDF szerkesztő program a PDF Studio amivel űrlapokkal megjegyzésekkel Word dokumentumok is létrehozhatóak.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá