PDF Architect 4.0.09.25450

A PDF Architect egy minden igényt kielégítő dokumentum mindenes szoftver. A PDF-ek olvasásán felül azok fejlett szerkesztését is támogatja, konvertálhatóak, újak hozhatóak létre. Az egyes funkciók úgynevezett modulok formájában vehető igénybe, azok külön hozzáadhatóak. Speciális opciójaként PDF-ből JPG fájl készíthető.

Mivel egyre több tartalom található a szóban forgó formátumban, egyre nagyobb igény kezd mutatkozni afelé hogy mi is sajátokat tudjunk létrehozni, illetve a meglévőket módosítani. Szerencsére ezen a területen koránt sem esünk korlátozások közzé, hisz tekintélyes felhozatal áll rendelkezésre ehhez. Itt egy remek szoftver a PDF Architect személyében, ami egy sor hasznos és nélkülözhetetlen szolgáltatást biztosít, talán azt is mondhatjuk róla hogy „szinte mindent tud”.

A PDF Architect telepítése egy kissé időigényes folyamat mivel a letölthető állomány egy kliens, ami képes annak futtatása során további modulokat is beszerezni hozzá, ami a funkciók bővítése miatt lehet nélkülözhetetlen. Ezek között a felhasználó az installálás pillanatában tud válogatni, kijelölni, ezeket automatikusan beépíti a programba.

Az első indulását követően egy igen modern, de mégis jól strukturált felület fogad, ahol sajnos a Magyar nyelv mint opció kimaradt.

A funkciókat tekintve koránt sem szerénykedhet, hisz a PDF dokumentumokkal szinte bármit végre lehet hajtani. Az alapértelmezett lehetőségek között olvashatóak, megtekinthetőek, de akár azokról képlopási műveleteket is eszközölhetsz ha pont arra volna szükség. A PDF Architect erőssége mégsem ezekben rejlik hanem a fejlett szerkesztési képességeiben, ahol új dokumentumokat tudsz gyártani, meglévőket szerkeszteni, de azokat konvertálni is tudod. Itt azt tudja képpé, DOC, PowerPoint, XLS, HTML, TXT formátumúra alakítani. A PDF Architect használatáról korábban cikkeztünk.

Az alkalmazás ingyenes használata esetén bizonyos modulok nem érhetőek el. Néhány hasonló, igen hasznos alkalmazás a PDFCreator vagy Foxit Reader, az utóbbi inkább azok megtekintésében vethető be.

Összességében nézve a PDF Architect szinte az összes említésre méltó és fontosnak tekinthető lehetőséget biztosítja, ami PDF dokumentumok esetén igénynek számíthat. Az alkalmazás megfelelő használatához regisztrációra lesz szükség. 

PDF Architect

PDF Architect összefoglaló:

 • PDF kezelő szoftver
 • modulos felépítés, választató összetevők
 • konvertálás
 • olvasó funkció
 • új állományok létrehozása
 • szerkesztés
 • képlopás
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.pdfforge.org/pdfarchitect

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PDF Architect
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
58,50 eur DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF Studio 11.0.32016-09-18 PDF Studio 11.0.3 (0)
  A PDF Studio segítségével meglévő dokumentumaidat tudod szerkeszteni, újakat létrehozni, illetve azokat megtekinteni. Főbb jellemzői […]
 • Nitro Pro 13.352021-03-05 Nitro Pro 13.35 (0)
  A Nitro Pro nevű alkalmazás, egy sokrétűen felhasználható PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A program segítségével, könnyedén […]
 • PDFreactor 11.1.02021-02-09 PDFreactor 11.1.0 (0)
  A PDFreactor egy professzionális PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. Az alkalmazással PDF fájlokat nyithatsz meg, megtekintheted […]
 • PDF24 Creator 10.0.112021-02-19 PDF24 Creator 10.0.11 (0)
  A PDF24 Creator egy valódi mindenes szoftver amivel a szóban forgó dokumentumot tudod szerkeszteni. Rengeteg extra funkciót rejteget, […]
 • AlterPDF 4.92021-01-16 AlterPDF 4.9 (0)
  Az AlterPDF irodai szoftver, egy profi PDF fájl szerkesztő eszköz amit rengeteg feladathoz lehet használni. A szoftverrel a […]